Sulje
Käynnistetään Info TV-näkymää (JavaScript pitää olla sallittuna)

Perusasteen kuraattori pois

Perusasteen kuraattori on pois 25.9. saakka.

Podcast lukiolaisen vanhemmalle

Oulun kaupungin opiskeluhuollon podcast ”Mitä lukion aloittavan nuoren vanhemman on hyvä hoksata?" kuunnteltavissa linkistä https://www.youtube.com/watch?v=lOQSIvbKd4c

Podcast on tarkoitettu lukion aloittavan nuoren vanhemmalle ja se sisältää lukiolaisten ja lukiossa työskentelevien ammattilaisten ajatuksia lukio-opiskelusta tänä päivänä. (Kesto 19:54).

Eväitä opiskeluun

Tervetuloa meidän kouluun!

Katso video meidän koulusta :)


Videon kuvaus ja leikkaus: Olli Luoma-aho ja Janne Dahlman, Feeniks Visual Oy
Tuottaja: Martta Tervonen, < 3 Inc Oy
Musiikki: Sakarias Ollikkala
Ideointi ja suunnittelu: Videotyöryhmä Mirka Hiekkapelto, Irene Lindén ja Ulla Suvanto

 

Erovertaiskahvila

 Hei!

Erovertaiskahvila on yksi helpoiten saavutettavista tuen muodoista silloin, kun vanhemmat ovat eronneet tai ovat parhaillaan pohtimassa eroa. Erovertaiskahvila on nimensä mukaisesti vertaisten eli itsekin eron
kokeneiden, vapaaehtoisten vanhempien järjestämä kohtaamispaikka. Kahvila on avoinna tänä vuonna vielä kaksi kertaa to 4.11. ja to 2.12. klo 17-18.30. Kahvilaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja tarjoilutkin ovat maksuttomia.

Erovertaiskahvila on toiminut Oulussa jo vuodesta 2015 alkaen. Aiemmin nimenä oli Neuvokahvila ja sitten erokahvila. Nykyistä nimeä "Erovertaiskahvila" käytetään kaikissa Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistyksissä, joissa toimintaa järjestetään. Kävijämäärät ovat olleet vähäisiä, mutta jokainen osallistuja onantanut kiitettävää palautetta ja suosittelisi kahvilaa toisillekin samassa tilanteessa oleville. Kahvilasta saa tietoa myös muista eropalveluista.

Tunnetko eronneen tai eroa pohtivan vanhemman? Helpottaisiko hänen oloaan keskustelu eron kokeneen vanhemman kanssa?

terveisin, Sirpa Huotari
ohjaaja
Oulun ensi- ja turvakoti ry
Ero lapsiperheessä- työ

Lukion psykiatrinen sairaanhoitaja

Oulun opiskeluterveydenhuollossa toimii psykiatrinen sairaanhoitaja, jonka työpanos on suunnattu lukioissa opiskeleville nuorille. Hän tekee ennaltaehkäisevää mielenterveystyötä ja yhteistyötä opiskelijan huoltajien, koulun henkilökunnan, muun sosiaalisen verkoston sekä eri viranomaistahojen kanssa opiskelijan tarvitseman tuen turvaamiseksi. Ajanvaraus terveydenhoitajan kautta.

Lukiolaisten terveydenhoitopalvelut

Video syysmarkkinoilta 2017

Steinerpedagogiikka 100 vuotta -video