≡ Navigointi

Soppeenharjun koulu

Tervetuloa Soppeenharjun koulun kotisivuille!

Soppeenharjun koulu on Ylöjärven kaupungin perusopetuksen 7. – 10. luokkien koulu, joka sijaitsee Vuorentaustassa osoitteessa Tornitie 1. Koulumme alaisuudessa toimivat myös Ylöjärven kaupungin lisäopetusluokka koulutuskeskus Valossa (Pallotie 5) sekä Mehiläinen Oy:n konserniin kuuluvan Familar Ylöjärven erityisyksikön tiloissa toimiva Nivel-luokka osoitteessa Tornitie 4.

Soppeenharjun koulu aloitti toimintansa väliaikaisissa tiloissa Metsäkylän vanhalla koululla syksyllä 1989 jo ennen oman koulurakennuksen valmistumista. Oman koulutalon peruskivi muurattiin 1.9.1994, ja nykyisissä tiloissa on toimittu syyslukukauden 1995 alusta. Soppeenharjun koulurakennuksen vihkiäisiä vietettiin 16.2.1996. Nykyisellään koulun tilat ovat tehokkaasti opetuskäyttössä, onhan koulussa oppilaita lähes neljäsataa, opettajiakin riittää liki neljäkymmentä.

Kuin elokuvissa -kevätkonsertti

Tervetuloa kuuntelemaan elokuvamusiikin helmiä Soppeenharjun koulun saliin torstaina 18.5.2017 klo 18.00.

Konsertissa esiintyvät Vuorentaustan koulun musiikkiluokat (4.B, 5.B ja 6.B), Soppeenharjun koulun musiikkiluokat (7.C, 8.G ja 9.F) sekä oppilaita yläkoulun musiikin valinnaisryhmistä (8.-9.lk) ja monilta muilta luokilta.

Ohjelmassa on luvassa upeita musiikkiesityksiä tiuhaan vaihtuvilta kokoonpanoilta - kaunista soololaulua, duettoja, pikkubändejä, lauluyhtyeitä, luokkabändejä, kuoro, orkesteri...tanssiesityksiä unohtamatta!

Nyt isolla joukolla nauttimaan hyvästä musiikista ja nuorten energisistä esityksistä!

Lippujen ennakkomyynti on alkanut. Lippuja voi ostaa musiikkiluokkien opettajilta Vuorentaustan ja Soppeenharjun koulusta.

Lippuja myydään myös ovelta ennen konserttia klo 17.30 alkaen.

Lipun hinta 5€/kpl.

Konsertissa on väliaika ja pieni buffetti.

Saapuminen konserttiin alapihan pääovien kautta, lipunmyynti konsertti-iltana tapahtuu ala-aulassa.

Konsertti päättyy viimeistään klo 20.30.

Tapaamisiin konsertissa!

Musiikillisin kevätterveisin,

musiikkiluokkien opet

Varpu Salmela, Aila Kortesmaa, Mira Korhonen ja Kimmo Hermonen