Vanhempainyhdistys Metka

Ajankohtaiset asiat

Koulun joulumyyjäiset la 8.12. klo 10-14
Kahvila, ongintaa, joulupukin vierailu, makkaranmyyntiä, luokat myy leivonnaisia ynnä muuta mukavaa joululahjaksi sopivaa!
Tervetuloa ostoksille !!

Metkan toiminta pähkinänkuoressa

Vanhempainyhdistyksen tavoite on järjestää lapsille ja nuorille mielekkäitä tapahtumia lukuvuoden aikana. Myös aikuisten yhteistoiminta on tärkeää. Metka luo hyvän verkoston tiedottamiselle ja yhteen hiileen puhaltamiselle. Metsäkylän Yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys valitsee jokaiselta luokalta yhden tai useamman vanhemman edustamaan luokkaansa. Vanhempainyhdistyksen toiminta riippuu paljolti vanhempien aktiivisuudesta ja resurssista, joka on käytössä.
 
Yhtenäiskoulu on luonut omat haasteensa. Toiminta muuttuu, kun oppilaita on entistä enemmän ja isommalla ikäjakaumalla. Yhtenäiskoulun myötä on selvää, että esim. diskot jaetaan ikäryhmän mukaan. Esim. 1-3 luokat, 4-6 luokat ja 7-9 luokat. Kolme diskoa siis järjestettävänä. Tarvitsemme innokkaita ja reippaita vanhempia avuksemme toteuttamaan kaikenikäisille sopivaa toimintaa.

Kun kaikilta luokilta saadaan edustaja Metkaan, saamme jo upean iskuryhmän monenlaiseen toimintaan. Tärkeää on saada aikaan tapahtumia, jotka elävöittävät Metsäkylän arkea. Samalla kerätään rahaa luokkaretkiin, välituntivälineisiin tai muuhun koko koulua ilahduttavaan toimintaan.

Jos sinulla on ideoita yhdistystoiminnan muutoksiin, uusiin tapahtumiin, diskojen uudistuksiin, jne. ota yhteyttä puheenjohtajaan (Janne Torssonen). Asialliset yhteydenotot ja mielipiteet käsitellään kokouksissa, joihin kaikki ovat tervetulleita.
 
Metkan hallitus