Tervetuloa Eräkarkkuun!

Tilaa keskusteluille

Alennuksia eräpuolen varusteista

Syyspuolen alkaessa varustehankinnat tulevat ajankohtaisiksi (?!). Eräkarkun opiskelijakorttia näyttämällä alennusta saa Häijään urheilutarvikkeesta jonkin verran.
.
Toinen alennuspaikka on Lielahden (Tampereella) XXL missä eilen osa nyt elokuussa aloittaneita kävi keskustelemassa alennuksista. Sinne toimitetaan lista opiskelijoista ja homma toimii eräpuolen tavaroissa niin, että ostettavat tavarat käytetään eräpuolen info-tiskin kautta, jolloin niihin lasketaan ale. Tavaroista saa lapun, jonka kanssa mennään sitten kassalle. Eli alennukset koskevat vain eräpuolen tarvikkeita ja varusteita - ei vaatteita.

Listaa varten laitan kaikille s-postilla kyselyn, että saako nimen ja puhelinnumeron antaa XXL:ään. Vastatkaa s-postiin mahdollisimman pian, kiitos.


Alennuksia eräpuolen varusteista

Uusi lista (päivätty 9.1.2017) on toimitettu nyt XXL-Lielahteen! Lista löytyykin kassoilta eli ei tarvitse osastolla myyjän kanssa neuvotella. Alennus -10% on erävarusteista ja tekstiileistä (ei ammuksista, elektroniikasta tai aseista). Tarjoustuotteista ei myöskään alennusta tule.