Tilannepäivitys 6.5.2020

Hei!

Hallitus on (4.5.) esittänyt tiettyjen koronarajoitusten asteittaista purkamista. Suunnitelma käynnistää erälinjan lähiopetus 29.6. näyttää edelleen mahdolliselta, mutta joudumme vielä selvittämään ja odottamaan ohjeistuksia majoituksien, ruokailujen ja luokkatilojen käyttöön liittyen.

Näyttöjen toteutus voisi myös alkaa heinäkuun puolivälissä kokoontumisrajoitukset ja muut ohjeet huomioon ottaen. Kesäkuussa emme vielä pysty näyttöjä ja niiden arviointia organisoimaan koska olemme lomautettuina 7.6. asti ja sitten kesälomalla. Marjo palaa töihin 22.6. 

Koulutusohjelmaan heinäkuun osalta on tulossa pieniä muutoksia. Näistä tiedotetaan ensi viikolla koulutuksiin ilmoittautuneille. Luonnonmuonat ja yrtit -koulutus, kasvit sekä survival - ajankohdat pysyvät omilla paikoillaan. Heinäkuun loppupuolelle pyritään saamaan huhtikuulta peruuntunut ensiapu2 -koulutus sekä maastoruokapalvelut. Sinne olisi tulossa myös nisäkkäiden 1 kertauspäivä ja lintukoulutuksen 3 päivää + näytöt. 

Metsästyskoulutus olisi siirtymässä elokuun alkuun, päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin ja korjataan kalenteriin. Myös melontaohjaajakoulutuksen toteuttamista uutena ajankohtana selvitetään. 

terveisin
Hanski ja Marjo