Lähijaksojen ohjelmat

Vuokraveneenkuljettajakurssi ja tentti 23.-27.4.2018

Hei!
Tässä tietoa vuokravenekoulutuksesta:

Käydään läpi navigoinnin perusteita Suomen navigaatioliiton ”saaristonavigointi I” –kirjan sisällön mukaan. Opiskellaan karttamerkkejä, viitoitusjärjestelmät sekä harjoitellaan merikartalta paikan määritystä. Kurssin edetessä tehdään paljon paikanmääritykseen ja kompassioppiin liittyviä karttaharjoituksia. Lisäksi opiskellaan meriteiden sääntöjä ja vesiliikennelakia sekä käydään läpi vuokraveneisiin liittyvät asetuksen ja määräyksen pykälät. 

Kuulustelu perjantaina 27.4.2018 klo 9.00 – 12.00

Vuokraveneenkuljettajakirjan lähettää Trafi/Merenkulku suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen (ja laskun todistuksen liitteenä). Kuljettajakirjan hinta on 150,- . Kirja on toistaiseksi voimassa oleva eikä määräaikainen.

Kurssilla tarvittavat välineet: pehmeäkärkinen lyijykynä, pyyhekumi ja taskulaskin (kerto-jakolaskua varten). Jos sinulla on harppi ja astekolmio sekä pitkä viivotin, ota ne mukaasi. Karttatehtävien tekemiseen tarvittavat välineet saat myös lainaksi opistolta. Ota mukaan myös voimassa oleva EA-todistuksesi tai –korttisi sillä siitä otetaan kopio kuulustelupaperin liitteeksi. Kurssiin ja kuulusteluun voi osallistua vaikka ea-korttia ei tällä hetkellä ole.

Jos kysyttävää, laita viestiä Hanskille!