Tervetuloa Eräkarkkuun!

Harjoittelumahdollisuus Kilpisjärvellä 27.3.- 24.4.

Tarjolla olisi työssäoppimispaikka Kilpisjärven Retkeilykeskuksessa

Harjoittelijalta vaaditaan hyvää kuntoa ja hiihtotaitoa. Hiihtoviikoilla hiihdetään päivittäin tunturissa ilman vedettyjä latuja. Tunturihiihtovälineitä ja suksivoiteita saa lainaksi Retkeilykeskuksesta. Hiihtää saa 6 päivänä viikossa, lauantait vapaapäiviä, tekemistä löytyy...

Hiihtoviikolla voi olla 1 hiihtoretki kauemmaksi esim. Lossulta Meekolle (Haltikin näkyy jos sää on kirkas), ja siinä ajetaan Lossulle ja Meekolta takaisin moottorikelkalla, muuten m-kelkkailua ei suosita.

Kj:llä oppii maastossa liikkumista, hiihtämistä (myös telemarkkia jos kiinnostusta riittää), suksien voitelua, lihashuoltoa (joka ilta ohjatut lihasvenyttelyt), asiakkaiden huomioimista ja seurustelua. Oppii myös iltaohjelmien järjestämistä jos itsellä on siihen innostusta ja halua.

Vastuuopas ja työssäoppija syövät ravintolassa asiakkaiden kanssa (ruoka on tosi hyvää, eväät saa tehdä aamiaispöydästä). Majoitus järjestyy henkilökuntatiloihin, jossa opaskin asuu.

Alkoholi ei saa olla ongelma, koska sitä on tarjolla helposti esim. asiakkaat tarjoavat.

Ajankohta: pe 27.3.- pe 24.4.2020. Em. ajankohtaa ei voi siirtää esim. maaliskuulle koska vain huhtikuussa on asiakkaita ja toimintaa.

Tee vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se mahdollisimman pian cv:n kanssa sähköpostitse os. info@kilpisjarvenretkeilykeskus.fi

Lisätietoja saat soittamalla iltapäivisin tai iltaisin Riitta Viikille puh. +358405631262