Jyväskylän palvelualan opisto - Jyväskylä college of services

Opiskeluhuollon palvelut etäopetuksen aikana 18.3 - 12.6.2020

Opintotoimiston palvelut 
Opintotoimisto palvelee rajoitetuin aukioloajoin, ota yhteyttä puhelimitse ennen opintotoimistossa asiointia. Katso ohjeet videolta

Opintosihteeri Mari Hämäläinen puh. 040 502 8057.
sähköposti: mari.hamalainen(at)jypao.fi

Opinto-ohjaajan palvelut
Opinto-ohjaajan palvelut ovat saatavilla etäyhteyden ja puhelimen kautta. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla opinto-ohjaajaan.
Opinto-ohjaaja Paula Pietiläinen puh. 0400 641 437
sähköposti: paula.pietiläinen(at)jypao.fi

Erityisopettajan palvelut
Erityisopettajan palvelut ovat saatavilla etäyhteyden ja puhelimen kautta. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla erityisopettajaan.
Erityisopettaja Riitta Rantamaa puh. 040 717 9979
sähköposti: riitta.rantamaa(at)jypao.fi

Opiskeluterveydenhuolto
Opiskeluterveydenhuollon sovitut vastaanottoajat toteutuvat pääsääntöisesti. Vastaanottokäynneille tullaan terveinä.

Ajanvaraukseton vastaanotto on suljettu 18.3.2020 alkaen. Sairauslomatodistuksia infektiosairauksissa annetaan ainoastaan puhelimessa tehdyn arvioinnin perusteella. Yhteydenotot puhelimitse ma-to klo 8-16 ja pe 8-13 p. 014 2662260. Puhelintunti arkisin normaalisti klo 12-13 myös muissa numeroissa.

Jyväskylän palvelualan opisto jatkaa etäopetuksessa

Tiedote 5.5.2020

Jyväskylän palvelualan opisto jatkaa etäopetuksessa kesälomiin saakka.

Valtioneuvosto on päättänyt olla jatkamatta opetuksenjärjestämiseen liittyviä rajoituksia 13.5.2020 jälkeen. Mutta huolimatta rajoitusten purkamisesta valtioneuvosto kuitenkin suosittelee, että yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, lukioissa, ammatillisessa opetuksessa, vapaassa sivistystyössä sekä aikuisten perusopetuksessa jatketaan etäopetusta lukukauden loppuun.

Etäopetusta jatkamalla kesälomiin saakka, varmistetaan sekä opiskelijoiden että opettajien terveyden ja hyvinvoinnin säilyminen. 

Työelämässä oppimassa olevat opiskelijat voivat jatkaa työelämässä oppimista, ottaen huomioon työpaikan ohjeistuksen suhteessa koronavirukselta suojautumiseen. Työelämässä oppimisen ohjaus toteutetaan työpaikan ohjeistuksen mukaan. Valmistuvien opiskelijoiden opinnot pyritään järjestämään sovittujen aikataulujen mukaisesti, jotta valmistuminen ei viivästyisi.

Lisätietoja

Sami Ahonen
rehtori
p. 040 356 0705

Jypaon palvelut

Tiedote 16.3.2020

Opetusravintola Salotti, Lipstikan myymälä ja tilauspalvelut sekä pesulapalvelut ovat suljettuina toistaiseksi varotoimena Koronaviruksen leviämisen estämiseksi.