Jyväskylän palvelualan opisto - Jyväskylä college of services

Opiskeluhuollon palvelut

Opintotoimisto
Opintotoimisto palvelee rajoitetuin aukioloajoin, ota yhteyttä puhelimitse ennen opintotoimistossa asiointia.

Opintosihteeri Mari Hämäläinen puh. 040 502 8057
sähköposti: mari.hamalainen(at)jypao.fi

Opinto-ohjaajan palvelut
Opinto-ohjaajan palvelut ovat saatavilla etäyhteyden ja puhelimen kautta. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla opinto-ohjaajaan.
Opinto-ohjaaja Paula Pietiläinen puh. 0400 641 437
sähköposti: paula.pietiläinen(at)jypao.fi

Erityisopettajan palvelut
Erityisopettajan palvelut ovat saatavilla etäyhteyden ja puhelimen kautta. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla erityisopettajaan.
Erityisopettaja Riitta Rantamaa puh. 040 717 9979
sähköposti: riitta.rantamaa(at)jypao.fi

Opiskeluterveydenhuolto
Opiskeluterveydenhuolto palvelee ajanvarauksella ja vastaanottokäynneille tullaan edelleen ilman flunssan oireita. Vastaanottoaikoja voi varata puhelimitse tai sähköisen ajanvarauksen kautta. Tarkemmat tiedot opiskeluterveydenhuollon nettisivuilta.
Yhteydenotot puhelimitse ma-to klo 8-16 ja pe 8-13 p. 014 2662260. Jyväskylän palvelualan opisto aloittaa lähiopetuksen elokuussa

Tiedote 5.8.2020

Jyväskylän palvelualan opisto aloittaa lähiopetuksen 7.8.2020 alkaen

Vallitsevan suosituksen mukaisesti Jypaossa aloitetaan syyslukukausi lähiopetuksena. Koronatilanteen vuoksi oppilaitoksessa on tehty varotoimenpiteitä tarpeettomien kontaktien välttämiseksi ja opiskelijoiden sekä henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi. 

Työelämässä oppimassa olevat opiskelijat voivat jatkaa työelämässä oppimista, ottaen huomioon työpaikan ohjeistuksen suhteessa koronavirukselta suojautumiseen. Työelämässä oppimisen ohjaus toteutetaan työpaikan ohjeistuksen mukaan. Valmistuvien opiskelijoiden opinnot pyritään järjestämään sovittujen aikataulujen mukaisesti, jotta valmistuminen ei viivästyisi.

Lisätietoja

Sami Ahonen
rehtori
p. 040 356 0705

Jypaon palvelut

Tiedote 16.3.2020

Opetusravintola Salotti, Lipstikan myymälä ja tilauspalvelut sekä pesulapalvelut ovat suljettuina toistaiseksi varotoimena Koronaviruksen leviämisen estämiseksi.