Varsinais-Suomen opinto-ohjaajat ry

Ajankohtaista (katso alla olevaa Info-TV -näkymää)

Innotet-koulutusta kouluille

Olemme OPH:n rahoittamana tarjoamassa peruskoulujen ja lukion opettajille uuden luomisen koulutusta, jota voisi hyödyntää kaikissa oppiaineissa mutta erityisesti uudenlaisen TET-viikon järjestämisessä nuorille. Liitteessä idea pähkinänkuoressa. Haluaisimme ympäri Suomea 10-20 koulua, joiden opettajat koulutamme opettamaan uuden luomista ja voimme hieman tukea myös itse INNOTET-viikon järjestämistä. Jos asia kiinnostaa teidän kouluanne tai jotain muuta koulua tänä keväänä tai ensi lukuvuonna, niin otathan yhteyttä, kerron mielelläni lisää.

 Innostuksella

 Anssi Tuulenmäki

050-3819772

anssi.tuulenmaki@mindustry.fi

Liitteet:

Innotet

Haastattelupyyntö korkeakoulujen esteettömyydestä

Nimeni on Marko Jääskeläinen, ja työskentelen projektiasiantuntijana OKM:n rahoittamassa kärkihankkeessa. Tavoitteenamme on kehittää muun muassa sitä, millä tavalla korkeakoulut voisivat tiedottaa nykyistä paremmin verkkosivuillaan esteettömyydestä ja saavutettavuudesta. 

 Tätä varten etsin haastateltaviksi jonkinlaisen vamman tai rajoitteen omaavia, korkeakouluopintoja suunnittelevia henkilöitä kysyäkseni heiltä, millaista tietoa he koulujen nettisivuilta toivoisivat löytävänsä. 

 Voisiko tällaisia henkilöitä löytää Varsinais-Suomen opinto-ohjaajat ry:n kautta? Toki kaikki muutkin vinkit asian suhteen ovat tervetulleita.

 Lisätietoa hankkeestamme löytyy täältä https://ohohanke.fi/ ja vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiinne.

 Ystävällisin terveisin

Marko Jääskeläinen
040 5656 190

IAEVG

Tiedoksi että IAEVG:n seuraava konferenssi on Bratislavassa 10-12.9.2019.

Sopon jäsenillä on mahdollisuus hakea apu-rahan osallistujamaksun kattamiselle Sopolta

Seuraavat kokoukset
  • Hallituksen kokous 3.5. 2019
  • Hallituksen kokous 31.5.2019