Tervetuloa KSLo:n sivuille!

Suomen Luokanopettajat ry:n vuosikokous

Suomen Luokanopettajat ry:n vuosikokous pidettiin Turussa 19.-20.3. KSLO:ta kokouksessa edustivat Elina Karjalainen, Reetta Pulli ja Maisa Tuhkanen.

Kokouksessa valittiin uusi hallitus vuosille 2016-2018. Elina ja Reetta valittiin hallituksen varsinaisiksi jäseniksi ja Maisa varalle. Liitolle valittiin myös uusi puheenjohtaja, kun Matti Sippola jätti pestin oltuaan liiton johdossa 10 vuotta. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Marko Jokinen VaLo ry:stä.

Luokanopettaja, kuuluthan Sinäkin Suomen Luokanopettajiin?

Keski-Suomen Luokanopettajat ry on Suomen Luokanopettajat ry:n piiriyhdistys, joka keskittyy jäsentensä palkkauksen, työolosuhteiden ja ammatillisen kehittymisen edistämiseen yhteistyössä Opetusalan Ammattijärjestön OAJ:n kanssa.
Piirimme toimii aktiivisesti järjestäen erilaisia virkistys- ja koulutustapahtumia.

Tiesitkö, että Suomen Luokanopettajat ry:n jäsenmäärällä on suora yhteys OAJ:n päätöksentekoon? Mitä enemmän Suomen Luokanopettajat ry:llä on jäseniä, sitä enemmän mm. OAJ:n pedagogiseen toimikuntaan pääsee luokanopettajia valvomaan koulutuspoliittisia etujamme. Suomen Luokanopettajat vaikuttaa OAJ:n valtuustossa luokanopettajavaltuutettujen välityksellä kaikkiin keskeisiin edunvalvonnan asioihin.
Kun liityt Suomen Luokanopettajiin, annat OAJ:ssa vaikuttaville luokanopettajille tukesi ja äänesi.

Keski-Suomen Luokanopettajat ry:n hallituksesta Suomen Luokanopettajat ry:n hallituksessa ovat Elina Karjalainen ja Johanna Pietilä sekä varalla Iina Kaulio.

Sinäkin voit vaikuttaa - Liity Suomen Luokanopettajat ry:seen!