Helsinki-Uusimaan Luokanopettajat ry

Valtakunnallinen luokanopettajien koulutuspäivä LOL20 21.3.2020

Valtakunnallinen luokanopettajapäivä järjestetään lauantaina 21.3.2020 klo 9-15 Helsingissä Puistopolun peruskoulussa, osoitteessa Punakiventie 4.

Koulutuspäivä pitää sisällään monipuolisia työpajoja, runsaasti näytteilleasettajia sekä maukkaan lounaan.
Ilmoittautuminen tapahtumaan ja työpajoihin alkaa tammikuussa 2020. Osallistujamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtuman pääpuhujana on filosofian ja psykologian opettaja, vapaa kirjoittaja Arno Kotro, joka luennoi aiheesta Koulukeskustelun hassut harhat.

Osallistujamaksu:
Jäsenille………………..30 €
Muille …………………..40 €

Ilmoittautuminen osoitteessa: www.suomenluokanopettajat.fi

Alekoodilla LOL20 voit yöpyä Hotel Rantapuistossa 20 % alennuksella! Varaukset suoraan hotellilta.

Ajankohtaista

Tervetuloa Helsinki-Uusimaan Luokanopettajat ry:n (HUMLO) vuosikokoukseen ke 27.3.2019 klo 18.30 SanomaPron tiloihin Porkkalankatu 20

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. SanomaPro tarjoaa pientä purtavaa ja esittelee ajankohtaista oppimateriaalia.

Ilmoittautumiset erityisruokavalioineen sihteerille ke 20.3. mennessä: annette.wasenius@edu.hel.fiHae tukea toimintaan

Vuoden 2018 aikana yhdistyksen tavoitteena on edelleen kehittää toimintatapoja vastaamaan koko piirin tarpeita ja huomioimaan suuren toimialueen tuomat haasteet. Tähän yhdistys pyrkii tarjoamalla apua, neuvoja ja resursseja tukemalla piirin jäsenten ehdottamia/suunnittelemia toimintoja.

Yksittäinen yhdistyksen jäsen voi pyytää yhdistyksen hallitukselta asiantuntija- ja tai taloudellista tukea johonkin omaa aluettaan koskevaan koulutukseen tai muuhun hankkeeseen.

Tämän lisäksi Helsinki-Uusimaan Luokanopettajat ry jatkaa toimintaa jäsentensä työskentelyolosuhteiden parantamiseksi ja yhteistyön lisäämiseksi opetusalan eri järjestöjen ja päättäjien välillä.