Suomen Luokanopettajat ry

Ajankohtaista

Näppäilytaidon SM-2018 käynnistyy huhtikuussa - ilmoita koulusi mukaan!

Jokakeväinen kisa käynnistyy taas huhtikuussa, kilpailuaika on 9.-20.4.2018.

Kuten aiempina vuosina, oppilaat kilpailevat myös tänä vuonna neljässä eri kategoriassa: alakoulut, yläkoulut, lukiot ja ammatilliset oppilaitokset.

Koulujen ennakkoilmoittautuminen on nyt käynnissä! Klikkaa tästä kisasivuillemme, josta löydät lisätietoa kilpailusta sekä ilmoittautumislomakkeen.
 
 

Kilpailussa käytettävä kirjoituskoe julkaistaan palvelussa 9.4.2018 klo 9:00, jonka jälkeen kokeen voi käydä kirjoittamassa arkipäivisin aina 20.4.2018 klo 16:00 saakka. Viikonloppuna kilpailu on suljettu.

Oppilaan yksilöivä tieto on sähköpostiosoite. Kaikilla oppilailla täytyy olla oma osoite, sillä samalla sähköpostiosoitteella voi suorittaa testin
maksimissaan kaksi kertaa. Mikäli oppilas osallistuu kilpailuun kahdella eri sähköpostiosoitteella, vain ensimmäiset kaksi suoritusta hyväksytään.

Kilpailukoe vaatii Adobe Flash Playerin toimiakseen. Suosittelemme ensin kokeilemaan testikoetta ennen varsinaiseen kilpailukokeeseen siirtymistä, jotta voitte varmistaa Flash Playerin toimivan oikein.

Kilpailun voittajat julkistetaan huhtikuun loppuun mennessä Taloustiedon opettajien ja NäppisTaiturin nettisivuilla:
www.taloustieto.net
www.nappistaituri.fi/kisa

Jokaisen sarjan voittaja palkitaan 50€ rahapalkinnolla. Lisäksi jokaisen sarjan toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet saavat 2kpl Finnkinon leffalippuja. Palkinto toimitetaan voittaneen kilpailijan opettajalle huhtikuun loppuun mennessä.

Kaikki kilpailijat saavat todistuksen osallistumisesta. Todistukset lähetetään opettajalle sähköpostitse helposti tulostettavassa pdf-muodossa. Todistuksessa näkyy kilpailijan paras tulos. Todistusta ei lähetetä oppilaille, jotka eivät ole osallistuneet kilpailuun omilla nimillään, tai joiden nimiä ei ole pystytty sähköpostinkaan perusteella selvittämään.
 
Kilpailuun liittyvät kysymykset voi lähettää meille nettilomakkeen kautta.
Toivotamme kaikille osallistujille paljon onnea kilpailuun!

Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti