Opetus- ja sivistystoimen asiantuntijat OPSIA ry

Ajankohtaista

Opsian Open Golf Turnaus 2.7. klo 10

Tervetuloa Opsia Openiin 2019! Golf-kilpailu pelataan tiistaina 2.7.2019 klo 10 alkaen. Kenttänä on Tuusulan golfkenttä (https://www.tgk.fi/yhteystiedot/reittiohje/).

Täytä alla oleva lomake tai ilmoittaudu suoraan Tapio Holopaiselle (nro 050-5582430). Tiedoiksi tarvitaan pelaajan nimi, tasoitus ja seura. Ilmoita samalla osallistutko kierroksen jälkeen järjestettävään ruokailuun.

Alla linkki ilmoittautumislomakkeeseen:
https://forms.gle/pFSkdMNGonBnmdmd8

Tuusulan Golfklubin lyömätön sijainti mahdollistaa vaivattoman pelin vain 15 minuutin päässä Kehä III:ltä.

Viime vuosien väylämuutokset antavat pelinautintoa ja sopivasti haastetta upeasti muotoiltujen griinien ja väyläbunkkereiden oivaltavan sijoittelun myötä. Muutosten taustalla on kivenkova Skotlantilainen golfkenttäarkkitehti Martin Ebert, joka on työskennellyt muun muassa seitsemän British Open kentän muutostöiden parissa.

Kentän vaihtelevat puisto- ja metsämaisemat tarjoavat miellyttävän pelikokemuksen Tuusulanjärven kulttuuriympäristössä Hotelli-Ravintola Krapin välittömässä läheisyydessä. Kierroksen jälkeen klubiravintola Ateljeerin maukkaat purtavat tai Krapin korkeatasoiset ravintolapalvelut viimeistelevät upean pelipäivän Tuusulan Golfklubilla.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset 20.6.2019 mennessä.

Virpi Lehmusvaara
Opsian puheenjohtaja

Tapio Holopainen
Opsian kunniapuheenjohtaja

TGK_tunnus.jpg

Tuusula_8_lr Golf.jpg