Ohjelmointi peruskoulun matematiikassa

Maol-ohjelmointimateriaali

Maol-logo.jpg

Tämä materiaali tuotetaan Koodaus ja ohjelmointi matematiikan opetuksessa -hankkeessa vuosina 2016-2018. Ohjelmointimateriaalia on rahoittanut Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö.

100v_saatio.jpg

Materiaalia on käytetty Ohjelmointia perusopetuksen matematiikassa- koulutuksessa. Koulutusta on tukenut Opetushallitus.
oph-logo.jpg

Yleistä tietoa Maol-materiaaleista

Racket.pngmaol_linkki2.PNGMateriaali aukeaa kätevästi myös urly.fi/JNS-lyhytlinkillä

Tämä materiaali tuotetaan Koodaus ja ohjelmointi matematiikan opetuksessa -hankkeessa vuosina 2016-2017. Työtä on rahoittanut Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö.
Scratch ja Racket- materiaalin työryhmän jäsenet ovat Tuula Havonen, Rita Järvinen, Antti Karttunen, Tiina Partanen, Timo Poranen, Eerikki Rönkkö ja Jan Stenbäck.

Python- materiaalin sisällöstä vastaavat Timo Savonen ja Kerttu Vähä-Peltomäki. Materiaalin viemisestä Peda.net- ympäristöön vastaa Tuula Havonen.

Materiaalia käytetään Koodaus ja ohjelmointi matematiikan opetuksessa -koulutuksissa vuosina 2017- 18 ympäri Suomea. Koulutuskiertueen toteutusta on tukenut Opetushallitus ja koulutuksen järjestäjänä toimii Maol ry.

Opettajan materiaali on tarkoitettu vain opettajille ja siksi se on suojattu salasanalla. Salasanan käyttö vaatii Peda.net-kirjautumisen.

Materiaaliin liittyvät tiedustelut voi lähettää osoitteeseen: tuula.havonen@maol.fi

Creative Commons -lisenssi
Ohjelmointi peruskoulun matematiikassa, jonka tekijä on MAOL ry, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.