Koulutukset

MAOL ry järjestää koulutusta koko Suomessa

Täydennyskoulutukset

MAOL ry järjestää täydennyskoulutusta lukuvuonna 2017-2018.

Peruskouluopettajille suunnattu "Ohjelmistojen pedagoginen hyödyntäminen matematiikassa, fysiikassa ja kemiassa"-koulutus järjestetään kaksipäiväisenä 15 paikkakunnalla.

Lukio-opettajille suunnattu "Digitaalisten aineistojen pedagoginen hyödyntäminen matematiikassa, fysiikassa ja kemiassa"-koulutus järjestetään kaksipäiväisenä n. 25 kurssia useilla eri paikkakunnilla. Osassa koulutuksia toinen koulutuspäivä järjestetään webinaarina.

Koulutuksia tukevat Opetushallitus ja Suomen Kulttuurirahasti. Kaikki kurssit ovat kaikille avoimia ja osallistumismaksuttomia.

Koulutukset järjestetään lukuvuoden 2017-2018 ja syksyn 2018 aikana yhteistyössä paikalliskerhojen kanssa. Ilmoittaudu mukaan koulutusten sivuilla (ks. vasemmassa sivupalkissa).

_____________
MAOL ry on järjestänyt lukuvuonna 2016-2017 täydennyskoulutuskursseja 25 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Lukio-opettajille suunnattu "TVT:n pedagogiseen hyödyntämiseen matematiikassa, fysiikassa ja kemiassa" on järjestetetty kaksipäiväisenä 15 paikkakunnalla ja peruskoulun opettajille suunnattu "Ohjelmointi peruskoulun matematiikassa" on järjestetty 15 paikkakunnalla. 

____________
Syyskoulutuspäivät
Vuonna 2018 syyskoulutuspäivät järjestetään 5.- 6.10.2018 Joensuussa.
Koulutuspaikkana on Joensuun normaalikoulu ja järjestäjänä MAOL-Pohjois-Karjala ry.
Teemana on ”Kokeile, innostu ja oivalla”.
Ohjelma ja ilmoittautuminen: https://peda.net/joensuu/maol

Syksyllä 2019 koulutuspäivät järjestetään lauantaina 5.10.2019 Rovaniemellä.
Koulutuspaikkana on Lyseonpuiston lukio ja järjestäjänä MAOL-Lapin kerho ry.

Vuonna 2017 syyskoulutuspäivät järjestettiin 6.-7.10.2017 Turussa.
Tapahtumapaikkana oli Turun yliopisto ja järjestäjänä MAOL-Turku ry.
Teemana on "Tuo tullessas vie mennessäs."
Linkki koulutuspäivien sivulle

Syyskoulutuspäivät järjestetään aina paikallisten MAOL-kerhojen voimin. Tuleville koulutuspäiville tarvitaan taas järjestäjiä. Halukkaat kerhot voivat ottaa yhteyttä MAOL:n toiseen varapuheenjohtajaan. 

Koulutuskalenteri