Näin haet jäsenmaksualennusta

Näin haet alennusta jäsenmaksuusi

Jäsenmaksun alennus haetaan etukäteen jäsenmaksukautta edeltävän vuoden lopussa. Opiskelijat voivat liittyä alennusjäseniksi milloin vain.

Alennetun jäsenmaksun anominen

Jäsenmaksualennushakemukset ensi vuodelle tulee tehdä etukäteen. Hallitus käsittelee hakemukset joulukuussa.

Vuoden 2020 jäsenmaksualennusta haetaan verkkolomakkeella. Lomake tulee täyttää 1.12.2019 mennessä. HUOM: myöhässä tulleita hakemuksia EI käsitellä!

Jäsenmaksun hinta päätetään BMOL:n vuosikokouksessa marraskuussa. Alennetun jäsenmaksun määrä on puolet varsinaisesta jäsenmaksusta.

Alennusta ei myönnetä takautuvasti. Alennus myönnetään aina vuodeksi kerrallaan, paitsi eläkeläisille.

Jäsenmaksulaskut lähetämme vuoden alussa ja jäsenmaksualennuksen saaneiden laskut ovat alennettuja. Alennetun jäsenmaksun saavat täysipäiväiset opiskelijat (katso lisätietoja), eläkeläiset (katso lisätietoja), äitiysloman, hoitovapaan, työttömyyden, asevelvollisuuden, toisessa pedagogisessa liitossa jäsenenä olevat ja tilannekohtaisesti muunkin syyn perusteella anomuksesta ollessasi työmarkkinoiden ulkopuolella. Kaikkiin jäsenluokkiin kuuluvat täsmälleen samat liiton palvelut.


Lisätietoja:

Äitiysloman perusteella alennettu jäsenmaksu voidaan myöntää vain yhdeksi vuodeksi/lapsi. Hoitovapaata varten alennusta on haettava erikseen.

Eläkkeelle siirtymisestä
ilmoitetaan liiton toimistooni osoitteeseen toimisto(at)bmol.fi. Osa-aikaeläkeläiset, jotka ovat osa-aikaisesti työssä, maksavat täyden jäsenmaksun, kunnes siirtyvät kokonaan eläkkeelle.

Kokopäivätoimiset perustutkinto-opiskelijat saavat alennetun jäsenmaksun, kun ilmoittavat opintojensa jatkumisesta. Edellytys jäsenmaksualennuksen saamiselle on, että opiskelija ei ole muutamaa viikkoa pidemmässä säännöllisessä opetustyössä.

Virheellinen jäsenmaksu/lasku

Jos olet saanut virheellisen suuruisen jäsenmaksulaskun, ota yhteys liiton toimistoon.
Huom! Jäsenmaksun omatoiminen alentaminen ei ole sallittua. Jos jäsenmaksusuoritus ei vastaa rekisterin tietoja, lähetetään maksamattomasta osuudesta karhulasku.