Biologian ja maantieteen opettajien liitto

Ajankohtaista

Jäsensivujen salasana on vaihdettu keskiviikkona 13.3.

Biologian ja maantieteen opettajien liiton jäsensivujen salasana vaihdetaan vuosittain. Salasana lähetetään maksaneille jäsenille Tiedotteessa.

Tiedotteen jakelussa ilmenneiden ongelmien vuoksi salasanaa ei vaihdettu maanantaina 11.3 kuten Tiedotteessa on ilmoitettu, vaan vasta keskiviikkona 13.3.

Salasanaa ei saa antaa eteenpäin, sillä kyseessä on jäsenetu maksaneille jäsenille. Mikäli joku haluaa liittyä pikavauhtia jäseneksi, se pystytään järjestäämän liiton toimistolla. Tällaisessa tapauksessa ota yhteyttä: toimisto@bmol.fi. Seuraamme sähköpostia aktiivisesti. 

Jos et ole saanut Tiedotetta tai salasana on hukassa, ota yhteyttä järjestösihteeri Kaija Hartikaiseen, puh 050 573 1472. Puhelinaika on tiistaina kello 10-12 ja keskiviikkona 14-16. Tiedotteen jakelussa ilmenneiden epäselvyyksien vuoksi järjestämme ylimääräisen puhelinpäivystyksen maanantaina 18.3 kello 10-11.30 ja 13-15.

Biologian ja maantieteen opettajien liiton toiminta perustuu jäsenmaksuihin. Emme saa perustoimintaamme valtionapua tai muuta julkista rahoitusta. Jäsenmaksu on kuitenkin verovähennyskelpoinen.