TERVEYDENHUOLTO

Opiskelijan terveystarkastus

Opiskeluterveydenhuollossa järjestetään terveystarkastukset 1. vuoden opiskelijoille kevään 2017 aikana. Aikoja voita varata sähköisesti verkkopankkitunnuksilla (omilla!) Ylä-Savon SOTE KY:n nettisivuilta SÄHKÖINEN ASIOINTI -palvelusta. Voit myös soittaa p.040 3520 964 klo 9-10 välillä tai käydä ovella....
Jos varaat ajan sähköisesti niin täytäthän samalla opiskelijan terveyskyselylomakkeen, kiitos!

Opiskeluterveydenhuolto

Opiskeluterveydenhuollon tavoitteena on ylläpitää ja edistää opiskelijoiden hyvinvointia

  • edistämällä opiskeluympäristön terveellisyyttä ja turvallisuutta sekä opiskeluyhteisön hyvinvointia
  • edistämällä ja seuraamalla opiskelijoiden terveyttä ja opiskelukykyä
  • järjestämällä terveyden- ja sairaanhoitopalveluja opiskelijoille mukaan lukien mielenterveys- ja päihdetyö, seksuaaliterveyden edistäminen sekä suun terveydenhuolto
  • tunnistamalla varhain opiskelijan erityisen tuen tai tutkimuksen tarve, tukemalla opiskelijaa sekä tarvittaessa ohjaamalla jatkotutkimuksiin ja -hoitoon.

Opiskeluterveydenhuollossa järjestetään terveystarkastukset 1. vuoden opiskelijoille ja lääkärintarkastukset 1. tai 2. vuoden opiskelijoille.

Terveydenhoitaja Marika Lätti p.040 3520 964 ( soittoaika klo 9-10).

Opiskeluterveydenhuollon lääkäriaikojen varaaminen terveydenhoitaja Marika Lätin kautta.

Voit myös varata aikoja sähköisesti terveystarkastuksiin, ehkäisyneuvontaan, sairaanhoidollisiin asioihin ja keskustelua varten Ylä-Savon SOTE KY:n nettisivujen kautta (sähköinen asiointi-kuvake) ,jos sinulla on verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.