Amerikan maantieto

Amerikan maantieto - oppimateriaali 7. vuosiluokalle

ge-7_kansi_pedanet.pngAmerikan maantieto -oppimateriaali käsittelee Pohjois- ja Etelä-Amerikan maantietoa. Materiaalin tavoitteena on antaa eväät maantiedon perusasioiden oppimiseen: miten luonnonolot vaihtelevat maailman eri osissa ja ihminen elää eri maanosissa.

Tervetuloa tutustumaan ensimmäiseen maantiedon e-kirjaan! Sitä voi käyttää 7.-luokan maantiedon oppimateriaalina, joka korvaa täysin myös perinteisen painetun oppikirjan.

Kirjassa käsitellään kaikki opetussuunnitelman keskeisimmät asiat. Materiaaliin on liitetty portfolion tekemisen ohjeet.

Lukujen yhteydessä käsitellään tarkemmin seuraavat valtiot:
 - Luku 3: Kanada
 - Luku 4: Andien maat (Peru ja Ecuador)
 - Luku 5: Brasilia ja Chile
 - Luku 7: Meksiko
 - Luku 9: Yhdysvallat

Peda.net-palvelun uusin versio on helppo käyttää. Toivottavasti te kaikki omaksutte sen käytön nopeasti. Palvelun ytimenä on "oma tila" ja oppimateriaali-sivut. "Omaan tilaan" voit koota itsellesi tärkeitä asioita. Oppimateriaali-sivuilla on asiasisällön lisäksi suuri määrä tehtäviä, videolinkkejä jne.

 

ystävällisin terveisin oppimateriaalin tekijät ja e-Oppi Oy:n väki

 

Liitteet:

ge-7_kansi_pedanet.png

Kirjan tiedot


eMaantieto 7: Amerikan maantieto

Tekijät: Jari Rantanen & Suvi Tomukorpi. 

Tuotenumero: 643004963-018-2

Lisenssi: Kirja on elinikäinen, muokattava ja henkilökohtainen. Kirjaa ei saa jakaa avoimesti verkossa, eikä kopioida muille henkilöille. Täydelliset lisenssiehdot löytyvät alasivulta Lisenssi.

Päivitetty 18.10.2013