ISS Palvelut Oy

ISS Palvelut Oy

ISS Palvelut Oy on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimitamme yksityiselle ja julkiselle sektorille henkilöstövaltaisia tukipalveluita, jotka mahdollistavat asiakkaiden keskittymisen heidän omaan ydinliiketoimintaansa. Liikevaihtomme vuonna 2008 oli 472 miljoonaa euroa, ja henkilökuntaa oli yli 12 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 50 eri maassa.

Työelämään tutustujana ISS Palvelut Oy:ssä

Työtehtävät:
TET-harjoittelussasi pääset tutustumaan asiakaspalveluun sanan varsinaisessa merkityksessä. Mahdollisuuksien mukaan TET-viikkosi voi rakentua esim. siivous-, kiinteistö-, ruokailu- tai aulapalvelutehtävistä. ISS Siivouspalveluissa näet erilaisia menetelmiä käyttäen, miten huolehdimme erilaisten tilojen viihtyisyydestä ja siisteydestä. ISS Kiinteistöpalveluissa pääset tutustumaan erikois- ja liikekiinteistöjen tekniseen kunnossapitoon sekä ulkoalueiden hoitoon. Ruokailupalveluiden tehtävät sisältävät sekä lounasruokailua, edustus- että kahvilapalveluita. Aulapalvelutehtävissä pääset seuraamaan esimerkiksi vieraiden vastaanottamista mielenkiintoisissa ympäristöissä.

Toivottu yhteydenottotapa:
Täytä hakemuksesi kotisivuillamme osoitteessa www.iss.fi ja kerro, milloin TET-jaksosi alkaa ja päättyy sekä millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Seuraa TET-ilmoitteluamme kotisivuillamme www.iss.fi. Seuraavat TET-harjoittelupaikat avautuvat kevään 2010 aikana eri kaupunkeihin ympäri Suomen. Ensimmäiset TET-paikat ovat nyt avautuneet Vantaalla ja Espoossa. Vantaan Myyrmäessä pääset tutustumaan pääkonttorillamme erilaisiin tehtäviin toimistotehtyöstä aina kiinteistönhoitoon saakka. Espoon Tapiolassa voit viettää TET-viikkosi suuressa toimistoasiakkaassamme esimerkiksi skannaten laskuja, jakaen postia sekä työskennellen kahvilassa.

Muuta:
Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, työhön tarttuva, aktiivinen ja oppimishaluinen. Tarjoamme mielenkiintoisen TET-jakson kiinteistöpalvelualan tehtävien parissa isossa ja kansainvälisessä yrityksessä.