Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto (SKTL)

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto (SKTL)

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto on aatteellinen yhdistys, johon kuuluu jäsenenä yli 1800 erilaista kääntäjää ja tulkkia. Liiton tärkeimpänä tavoitteena on vahvistaa kääntäjien ja tulkkien ammatillista identiteettiä ja ammattitaitoa. Annamme lausuntoja alaa koskevista lainsäädäntöhankkeista, järjestämme alan seminaareja ja koulutuksia, tiedotamme, jaamme stipendejä ja paljon muuta. SKTL:n toiminta kattaa koko käännös- ja tulkkausalan.

Työelämään tutustujana Suomen kääntäjien ja tulkkien liittossa

Työtehtävät:
TET-oppilas tekee TET-jakson aikana ohjatusti avustavia toimistotöitä ja hoitaa juoksevia toimistoasioita (mm. arkistointi, postitus) sekä auttaa tapahtumien ja kokousten järjestelyssä toimiston muuta henkilökuntaa.

Liitossa voi olla samanaikaisesti kaksi (1-2) työelämään tutustujaa pitkin lukuvuotta. Suomen kääntäjien ja tulkkien TET-paikat vuodelle 2018 on täytetty

Toivottu yhteydenottotapa:
Puhelimitse tai sähköpostilla

Muuta:
Toivomme TET-oppilaalta reipasta asennetta ja iloista mieltä. Jos olet kiinnostunut kielistä, ajattelet ryhtyväsi kääntäjäksi tai haluat nähdä, mitä liiton toimistotyö pitää sisällään, SKTL tarjoaa sinulle kivan TET-paikan.

TET- yhteyshenkilö

Jenni Kavén
Puhelinnumero: 044 3445 205
Sähköposti: jasenasiat(at)sktl.fi