Viikkokertomuksia

VIIKKO 35

Hei :)

Maanantaina pääsimme seikkailemaan Lillin possun liikuntaretki teeman siivittämänä. Seikkailimme maatilalla poiketen eri maatilan eläinten asumuksiin. Välineinä käytimme sanomalehti arkkeja jotka kulki koko matkan mukana. Lehti toimi sateensuojana, teimme siitä kilin parrat joita kiskoimme toisiltamme irti, sitten teimme niistä kukonkannukset joihin muut kukot yrittivät astua päälle. Juoksimme tuultapäin ja lehti takertui kiinni vatsaan, selkään ja peppuunkin :D Lopuksi vierailimme sikalassa ja teimme mutaa, kaikki sai repiä oman lehtensä pieniksi palasiksi joka sitten toimi mutana. Yksitellen jokainen pääsi possuksi mutaan möyrimään ja muut heitteli mutaa päälle (lehtisilppua). Ja koska siat on siistiä kansaa lopuksi siivosimme yhteistuumin mudat jätesäkkiin. Oli aivan huisin hauskaa, naura ja riemua piisasi ja posketkin saimme punaisiksi :)

VIIKKO 34

Heipä hei kaikille :)

Tällä viikolla ollaan harjoiteltu ryhmässä toimimista ja leikkivalintataulun käyttöä. Joka lähes jokaiselle Haltijalle vielä upouutta.
Kovin tärkeäksi on muodostunut se omalla nimellä varustettu pyykkipoika jonka saa itse laittaa valitsemansa leikin kohdalle :D
Nyt siis harjoittelemme leikinvalintaa ja pitkäkestoista leikkiä kavereiden kanssa. 

Perjantaina starttasimme retket käyntiin ja kävelimme entisien metsätonttujen kodalle Himmelille. Metsässä kertasimme rajoja ja sääntöjä miten siellä toimitaan, mitä saa tehdä ja mitä ei, minne saa mennä ja minne ei. Ja tottakai nautiskelimme eväistä ja leikimme :D. Ja kuraisina tulimme takaisin päiväkodille, mutta hauskaa oli! Kuravaatteet olisi hyvä viedä pesuun, jotta on taas mukava pukea seuraavan kerran päälle kun tarve vaatii.

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Toivottelee Haltijat