Tapahtunutta

Maahisten lasten kirjasto

Korennot ovat työstäneet ihan omaa kirjastoa, jonka avajaisia vietettiin lähes yhtäaikaa samana päivänä 20.11.19 Tammelan uuden kirjaston kanssa. Lapset ovat työstäneet omaan kirjastoon Kirjasto kyltin, joka antaa viiteitä siitä mitä kaikkea kirjastosta voikaan löytyä. Kirjoill eon myös oma palautusluukku ja lasten toiveesta kirjastossa lentelee pavi mehiläisiä meidän kaikkien ilona. Mehiläiset lapset askartelivat itse.
Kirjaston avajaiset osuivat myös ilahduttavasti Lapsen oikeuksien juhlaviikolle ja avajaisjuhlallisuuksien jälkeen olikin hauska viettää pikkujoulua juhlaviikon merkeissä.
20191121_142223.jpg

Kolmen K:n tapahtumassa viittomakieleen tutustuminen

Kolmen K:n (kulttuuria kehiin kaikille) tilaisuudessa kävivät Amanda Jouhki, Hilla Hyttinen ja Hanne Homi kertomassa ja näyttämässä meille viittomakieltä. Mietimme mikä kieli se viittomakieli oikein on ja milloin sitä voisi käyttää, harjoittelimme itse viittomakieltä ja kuulimme sadun Karhusta samanaikaisesti sekä suomen että viittomakielellä. Lopuksi saimme vielä vierailtamme materiaalia omaan käyttöömme. KIITOS Amanda, Hilla ja Hanne!! Oli mukavaa saada teidät vieraaksemme.
20191101_111524.jpg