Päiväkoti Maahiset

Tervetuloa Maahisiin!

maahiset.jpg

Maahiset on Taikatassun päiväkotiin kuuluva vuorohoitoa tarjoava päiväkoti. Päiväkoti on auki arkisin pääsääntöisesti klo 6.30-17 ja vuorohoitoa tarvitseville sovitusti muina aikoina sekä viikonloppuisin. Maahisissa toimii kaksi ryhmää: Korennot (3-5 vuotiaat) ja Pörriäiset (1-3 vuotiaat).

Vuorohoito

Vuorohoitoa on iltaisin klo 18 jälkeen ja aamuisin ennen klo 6.00 sekä viikonloppuina tarvittava hoito. Näinä aikoina hoitoa järjestetään vain vanhempien yhtäaikaisen työn ja opiskelun aikana (lepo- ja matka-ajat huomioiden) HUOM! Jos toinen vanhempi on esim. lomalla tai harrastuksissa, niin lapsilla ei ole oikeutta vuorohoitoon. Hyvä tapa on toimittaa vanhemman työvuorolistat tai todistus ko.aikaan tapahtuvasta työstä.

Maahisiin tutustuminen

Jos lapsesi on aloittamassa päivähoitoa Maahisissa, niin ota hyvissä ajoin yhteyttä, niin voimme sopia tutustumisesta. Toivomme, että tulette tutustumaan Maahisiin useamman kerran ennen hoidon aloittamista. Mikäli haluatte, teemme Maahisista mielellämme myös kotikäynnin ennen päivähoidossa aloittamista. Kotikäynnin tarkoituksena on tutustua lapseen ja perheeseen lapselle tutussa ympäristössä. Kotikäynnin tekee lapsenne ryhmän aikuinen.

Yhteydenottoanne odotellen
Maahisten henkilökunta

Lapselle mukaan varhaiskasvatuspäivään

Lapsen hoitorepussa on hyvä olla pari varavaatekertaa, sekä lämpimän että viileämmän kelin varalle. Pienillä lapsilla tietysti on hyvä olla vähän enemmän varavaatetta. Päiväkotiin voi jättää sadevarusteet saappaineen. Vaipat ja unilelut ovat myös tärkeitä. Kaikki varusteet on hyvä nimikoida.