Pedanettiin rekisteröityminen ja kansion siirtäminen

Lapsen pedanetkansion siirtäminen huoltajalle

Kun huoltaja on rekisteröitynyt pedanetin käyttäjäksi ja ryhmän aikuinen on lisännyt hänet lapsen oman kansion ylläpitäjäksi, huoltaja pystyy itse siirtämään lapsen kansion omaan pedanet sivustoonsa talteen. Tällöin kansio poistuu kokonaan haituloiden sivulta.
Huoltaja kirjautuu sisään pedanettiin, menee oman lapsen sivulle, klikkaa sivun ylälaidassa olevaa laatikkoa jossa lukee siirrä.
Seuraavaksi ohjelma kysyy mihin siirretään. Huoltaja valitsee ylimmäisen vaihtoehdon Omatila(rekisteröityneen nini). Lopuksi tallentaa muutokset sivun alalaidasta.

Jos siirto ei onnistu, ota yhteyttä ryhmän aikuiseen (ketuissa Katja)

Rekisteröitymisen jälkeen...

Kun olet saanut rekisteröityä itsesi pedanetin käyttäjäksi, ilmoita ryhmän opettajalle, Ketuissa Katjalle, joka hyväksyy sinut oman lapsesi sivujen ylläpitäksi. Silloin voitte liittää kuvia lapsen puuhista ja taidoista myös kotoa oman lapsen sähköiseen kasvun kansioon. Näin lapsi pystyy esittelemään kavereille helposti päiväkodissa esimerkiksi hänelle tärkeitä asioita, tai mitä hän osaa.
Ja esiopetuksen päättyessä rekisteröityneellä huoltajalla on mahdollisuus siirtää lapsen kansio kokonaisuudessaan itselleen talteen.