Liikkuva varhaiskasvatus hanke

Yhdessä liikkeelle - liikkuva varhaiskasvatus elämäntavaksi

Hankkeen tavoitteena on liikunnallisen elämäntavan lisääminen varhaiskasvatuksessa ja lapsiperheissä. Aluehallintoviraston hankkeen avulla lisätään liikuntaa ja kehitetään uudenlaisia toimintatapoja uuden varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden, lasten fyysisen aktiivisuuden suositusten ja Ilo kasvaa liikkuen verkoston mukaisesti.

Hankkeen aikana liikuntatutorina toimii päivähoitaja Jaana Grahn.

Varhaiskasvatuksen luontoliikuntatapahtuma Hämeen luontokeskuksella lauantaina 6.10.2018 klo 10-14

Kiitokset kaikille osallistumisesta luontoliikuntatapahtumaan! Vietimme mukavan ulkoilupäivän kauniissa syyssäässä. Lapset ja aikuiset pääsivät kokeilemaan erilaisia liikunnallisia elämyksiä, joista vielä ohessa muisteloita kuvin.
Tapahtumassa saimme vierailla erilaisilla toimintapisteillä: VPK paloautot, metsäkeittiössä paistettiin rieskaa, luontoaskartelua, valokuvausta, jousiammuntaa, metsämusiikkia, aarteen etsintää, ystäväkoiria ja eläinten jälkiä, metsämörriä, kepparirataa, tuluksia ja nokipannukahvia, metsäparkouria, fatbikea, kirkonrotta ja karhu, yhteisöllistä askartelua, sirkustemppuja ulkona ja ennenkaikkea ulkoilua ja liikuntaa kauniissa syyssäässä. Picnik-eväshetki oli monelle elämys ja myös Luontokeskuksen ruoka oli makoisaa. 

Kiitos kaikille tapahtuman mahdollistaneille mm. AVI:n hankerahoitus, varhaiskasvatuksen liikuntatutor Jaana Grahn, Eerikkilän urheiluopisto ja Luontokeskus, Sirkustaiteilija, Metsästysseuran ystäväkoirat, Loimunalle, VPK, SPR, Kulttuuriyhdistys Kuvio ja varhaiskasvatuksen väki sekä ennen kaikkea osallistuneille perheille.