YHTEISTYÖRYHMÄT VERKOSTOSSA

Tervetuloa uo-verkoston henkilöstön yhteiseen verkkoportaali olohuoneeseen!

Tälle sivulle avautuu verkoston yhteisessä käytössä / työstössä olevat työtilat, joihin pääsyn annetaan ylläpitäjien toimesta erikseen. Näin ollen verkostoportaalin alla olevat alasivut (vasemmassa laidassa näkyvä valikko) on näkyvissä vain niille erikseen määritelylle osallistuja / ylläpitäjäjoukolle.

Yhdistyksen yleiset sivut ovat täysin julkisia tai niille voidaan erikseen määritellä rajatumpi julkisuus aste. Peda.net ympäristön käyttö on Kaikille opistoille ilmaista, kun se tehdään verkoston yhteisen kehittämisen äärellä. Oppilaitoskohtaisia kokeilut, jotka jaetaan verkostolle hyvien käytänteiden näkökulmasta, kuuluvat myös tähän ilmaisuuden piiriin. Yhdistys vastaa peda.net verkoston yhteisten sivustojen kuluista.

Mikäli oppilaitos innostuu peda.net ympäristöstä omana oppilaitoskohtaisena verkkoympäristönä, haluten käyttää ympäristöä oman opistonsa / oppilaitoksensa yksilöllisiin tarpeisiin, tulee jokaisen oppilaitoksen tehdä erillinen sopimus suoraan peda.net:n kanssa, jolloin oppilaitokselle avataan oma, erillinen sivustonsa. Omalle oppilaitossivustolle toki voi myös tarvittaessa linkittää verkoston yhteiskehittelyn alla olevia projekteja tai hankkeita.

Peda.net ympäristön käyttöä pyritään kehittämään vuoden 2017-18 välisenä aikana siten, että se palvelisi aidosti urheiluopistoverkoston yhteistyötä edelleen kehittävänä verkkoympäristönä, minkä työskentelyyn Kaikilla verkoston asiantuntijoilla, osin asiakkailla että muilla sidosryhmillä on tarvittaessa mahdollisuus osallistua. Huomioikaa, että jokaiselle sivulle voidaan erikseen määritellä julkisuusasetukset, jolloin tarvittaessa pääsy voidaan jakaa vain yksittäiselle sivulle suoraan annetun linkin kautta. Kuitenkin tärkeää on, että jokaisen osallistujaksi lisätyn tulee AINA ensin reksiteröityä peda.net:n käyttäjäksi. Se on täysin ilmaista!