≡ Navigointi

Verkkolehti

Steinerkasvatuksen verkkolehti elää ajassa

Steinerkasvatus_p.pngTervetuloa Steinerkasvatuksen verkkolehden upouusille sivuille! Olemme vielä rakentelemassa kokonaisuutta - mutta julkaistuun sisältöön saa tutustua jo aivan vapaasti! Mikäli sinulla herää halu osallistua lehden tekemiseen kirjoittamalla tai kuvaamalla - ota yhteyttä Steinerkasvatuksen liittoon! (Pia Pale p. 0443588826)


Steinerkasvatus-lehti puhuu steinerpedagogiikasta, steinerkouluista ja -päiväkodeista, niissä toimivista ihmisistä, ajatuksista ja ideoista pedagogiikan takana, siitä mitä tehdään, ollaan tehty ja voitaisiin vielä joskus tehdä...

Steinerkasvatuksen tekijöinä on ihmisiä, jotka ovat inspiroituneet pedagogiikan erilaisista mahdollisuuksista, haluavat löytää uusia tapoja omaan työskentelyyn, pohdiskelevat omaa työtä, pedagogiikkaa ja erilaisia ilmiöitä.

Steinerkasvatus-verkkolehti koostuu pääasiassa eri aiheisista osioista, joissa käydään keskustelua tietyn teeman ympärillä – välillä kevyemmin ja välillä syvällisemmin. Tavoitteena on tuoda esiin se monivärinen kudelma, jonka steinerkasvatus tämän päivän Suomessa luo.

Tervetuloa mukaan lukemaan ja osallistumaan keskusteluun.

PRINTTI- JA VERKKOLEHTI KULKEVAT VIEREKKÄIN

Steinerkasvatuksen printtilehti elää joka numerossaan vahvasti jonkin teeman äärellä. Tällä kertaa se on lukeminen ja kirjoittaminen. Samaa teemaa käsitellään myös verkkolehden puolella - ja täällä lukija voi osallistua keskusteluun! Lähetä meille aiheeseen liittyvä mielipidekirjoitus! Kommentti! Pohdinta! Kysymys!

Yhteydenotot Steinerkasvatuksen liiton toimisto / Pia Pale.

Verkkolehden luonteeseen kuuluu rönsyily ja aiheiden runsaus. Tällä puolella aitaa ruoho saattaa olla vihreämpää? Tai ainakin tällä kedolla kasvaa monenlaisia kukkia.

Ne jutuista jotka on julkaistu myös printti-lehdessä on merkitty tällaisella tunnisteella: P+V.png