WALDORF 100 juhlavuosi

Ensimmäinen steinerkoulu perustettiin vuonna 1919

Steinerpedagogisen liikkeen maailmanlaajuinen 100-vuotisjuhlavuosi lähenee!
Näyttökuva 2017-09-16 kello 15.55.47.png
Juhlavuoteen on alettu valmistautua ympäri maailman - myös Suomessa.
Näyttökuva 2017-09-16 kello 15.56.01.png

Tälle sivulle kokoamme mitä kaikkea on menossa ja tulossa...
  • Postikorttiprojekti: Jokaiseen steinerkouluun on toimitettu laatikollinen - 1200 blankoa postikorttia - joissa on osoitteet valmiina. Tarkoitus on että jokainen koulu lähettää jokaiselle koululle tervehdyksen juhlavuoden kunniaksi!
  • Sata tarinaa steinerkasvatuksesta -projektissa kootaan suomalaisia steinerkoulu- (ja -päiväkoti!!) tarinoita entisten ja nykyisten oppilaiden, opettajien, vanhempien ja muiden pedagogiikan kanssa kosketuksissa olleiden kertomina! Onko sinulla tarina kerrottavana!
    Lue lisää: https://100steiner.blogspot.fi/
  • #peruskiviseminaarit 1-14: Vuonna 1919 Rudolf Steiner piti ennen ensimmäisen steinerkoulun avaamista kahden viikon luentosarjan, jotka ovat edelleenkin koko pedagogiikan perustana. Jokaisena päivänä hän piti yhden luennon ihmisopista, toisen opettamisen taidosta ja lopuksi vielä keskusteli osallistujien kanssa. Näistä luentosarjoista on olemassa kirjat (Yleinen ihmisoppi, Opettamisen taito ja Keskusteluja kasvatuksesta). Nyt on tarkoituksena käydä läpi kaikki luennot - päivä kerrallaan. Tervetuloa mukaan syventymään pedagogiikan peruskiveen! Lisätiedot tulevat tapahtumasivulle.
  • Muuta... tulossa pian!


Lisätiedot: http://www.waldorf-100.org/

Steinerkasvatuksen liitto

Toiminnanjohtaja
Pia Pale
p.0443588826
pia.pale@steinerkasvatus.fi