Vinkkinurkka

Tiedottaminen

Hei! Uuden kuoroprokkiksen markkinointiasiaa: bongasin Katja Sarakedon fb-seinältä tiedotteen (valokuva lehdestä? ehkä jostain kaupunkilehdestä?) uudesta kuoroprokkiksesta, johon haetaan laulajia. Olen iloinen itseni puolesta, että löysin sen Katjan seinältä, mutta jos en olisi Katjan fb-kaveri, asia menisi hujahtaen ohi. Etsin lisätietoja opiston facesta ja opiston nettisivuilta, mutta en löytänyt. En tiedä, enkö osaa etsiä vai eikö niitä ole. 

Käyttäjän ja tiedon etsijän näkökulmasta ehdotan, että jatkossa aina opiston kaiken toiminnan tiedotuksessa
a) laitetaan sama tiedote, mikä menee lehtiin, myös heti opiston omalle verkkosivulle ajankohtaista-osioon
b) jaetaan ko. tiedote verkkosivulta linkkinä opiston face-sivuilla (tämä siis kun kyse tiedote-tekstistä, tapahtumat on oma lukunsa)
c) jaetaan opiston fb-julkaisua Face-ryhmissä, kuten tässä tapauksessa esim. Varkauden alueen ilmoitustaululla ja Joroisten ilmoitustaululla.

Huomasin myös aamun WL:stä hyvän lehtijutun opiston kevyen musiikin linjasta. Olisi tosi tärkeää ja hyvää näkyvyyttä, että tällainenkin "iso uutinen" kerrottaisiin opiston ajankohtaista-osiossa verkkosivuilla ja jollain tapaa somessa, esim. jaettuna tiedotteena tai lehtijuttuna. Versossa harrastamme myös lehtijuttujen valokuvaamista, jos ei ole verkkojuttuna jaettavissa. Kuva lehden sivusta ja saateteksti: "WL kirjoitti tänään opiston uudesta kevyen musiikin linjasta. Aloitamme yhteistyön bändiklubin kanssa Nuorten talolla xxx."
 kutista