1C

Tiedotteita

tammikuun tiedote

 

Matematiikan jaksossa harjoitellaan lukuja 11- 19 sekä kellonaikoja.

Äidinkielessä opettelemme vierasperäiset kirjaimet ja jatkamme säännöllisen lukemisen ja kirjoittamisen harjoittelua. Muistuttelemme, että kaikilla on edelleen tavoitteena saada lukudiplomi luetuksi ennen kesäkuun alkua.

Liikunnassa hiihdämme ja luistelemme sään salliessa hiihtolomaan asti. Aloitamme luistelusta liikuntatunneilla keskiviikkona ja torstaina. Luistinten jalkaan laittamista on hyvä harjoitella kotona, vaikka nauhojen kiristämisessä autetaankin. Myös monojen kiinnittämistä suksiin pitäisi harjoitella. Kannamme sukset ladulle ja laitamme sukset jalkaan vasta siellä. Pakkasraja ulkoliikuntaan on -17 astetta. Tarkempia ohjeita liikunnan jaksosuunnitelman mukana. Kevätlukukauden aikana on myös viisi uintikertaa Fontanellassa. Nämä päivämäärät ilmoitettu liikunnan jaksosuunnitelmassa.

Ympäristöopissa tutkimme talvista luontoa.

 

Oppilaskunnan vaalit ovat 23.1. ja vaalin tulokset julkistetaan perjantaina. Kaikki halukkaat saavat ilmoittautua ehdokkaiksi. Kultakin luokalta valitaan edustaja ja varajäsen, jotka molemmat osallistuvat kokouksiin koulupäivän aikana.

Oppilaat ovat pääsääntöisesti muistaneet hyvin tehdä kotitehtävät. Jatkossa mahdollisista unohduksista laitetaan wilma-merkintä.

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti