1C

Tiedotteita

syyskuun tiedote

31.8.2018

Hei Kotiväki!

 

Koulua on jo kolmisen viikkoa takana. Paljon on jo ennätetty oppia, vaikka taipaleen alussa ollaankin.

Koko koulun yhteisessä poistumisharjoituksessa huomasimme, että muutamilta oppilailta puuttuu vielä sisäkengät. Ne on syytä olla jalassa myös ruokalassa mahdollisesti lymyävien lasinsirujen varalta.

 

Äidinkielessä ensimmäinen jakso alkaa olla kertausta vaille valmis. Tutustumme 1-2 uuteen kirjaimeen viikossa. Lukijoille yritetään löytää jo vähän haasteellisempia tehtäviä.

Lukuläksy pitäisi lukea vähintään kolme kertaa. Jos se tuntuu ylivoimaiselta, sitä voi lyhentää ja harjoitella lyhyemmän pätkän sujuvaksi. Mukavaa, kun olette laittaneet niitä puumerkkejä kuunnellun lukuläksyn tai tarkistetun kotitehtävän merkiksi!

 

Matematiikassa tutustumme lukukäsitteeseen ja ennenkaikkea harjoittelemme matematiikan opiskelua tunti- ja kotitehtävineen.

 

Ympäristöopissa tutustumme turvalliseen kouluympäristöön liittyviin asioihin ja liikenneasioihin.

 

Käsitöissä huovutamme musiikintunteja varten rytmimunan. Löytyisikö kotoa ylimääräisiä Kinder-munan muovikoteloita? Mielellään vielä niitä isompia, oikean munan mallisia.

 

Tulevia tapahtumia:

 

Tiistaisin 4.9, 11.9. ja 18.9. tokauokkalaiset tulevat meille lukukummeiksi, eli kuuntelevat lukuläksyn ekaluokkalaisilta.

 

Keskiviikkona 5.9. opet ovat koulutuksessa. Elina-opekin lähtee iltapäiväksi koulun penkille. Tunnit hoitaa sijainen.

 

Liikunnassa aloitamme suunnistamaan jo viikolla 37.

 

Torstaina 20.9 tai perjantaina 21.9 kouluvalokuvaus. Ilmoitamme tarkemmin, kunhan aikataulu ja sen myötä päivämäärä selviää.

 

Perjantaina 28.9. Kodin ja koulun päivä. Ohjelmasta ilmoitamme myöhemmin.

 

Mukavaa syyskuuta toivotellen

Elina-, Sirpa- ja Tiina-ope

Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti