SB32

Kurs 2

Willkommen!
Tervetuloa saksan toiselle kurssille. Kurssin tiedot löydät tältä sivulta ja kurssisuunnitelmasta saat tarkemman aikataulun. Sivupalkista löydät palautusmapit kurssitehtäville.

Fraasimonisteet & tehtävämonisteet

Lektion 8 fraasimoniste: tee alleviivaukset kirjaan tai vihkoon ja tarkasta ne. Selvitä epäselvät kohdat ja muista kerrata sanakokeeseen.

Lektion 9 fraasimoniste: tee alleviivaukset kirjaan tai vihkoon ja tarkasta ne. Selvitä epäselvät kohdat ja muista kerrata sanakokeeseen.

Lektion 10 fraasimoniste: tee alleviivaukset kirjaan tai vihkoon ja tarkasta ne. Selvitä epäselvät kohdat ja muista kerrata sanakokeeseen.

Lektion 11 "fraasit" ovat kappaleen tehtävässä 3 eli terveydentilan/voinnin tiedustelua ja omasta terveydestä kertomista. Kertaile ne sanakokeeseen.

Lektion 12 fraasimoniste: tee alleviivaukset kirjaan tai vihkoon ja tarkasta ne. Selvitä epäselvät kohdat ja muista kerrata sanakokeeseen.

Viikko 20 tuntien ohjeet:
- ti 17.5. tarkastakaa läksyt perfektistä ja pohtikaa yhdessä vaikeat kohdat (ratkaisut pöydällä). Kunnelkaa, lukekaa ja suomentakaa kappale 12 Lecker! ja tehkää fraasit ja sanastotehtävät (myös suulliset tehtävät!).
- pe 20.5. katsokaa perfektidiat loppuun epäsäännöllisistä verbeistä eteenpäin ja opiskelkaa asian teoria myös työkirjan kieliopista. Tehkää kaikki tehtävät (suullisetkin) tarkastakaa monisteilta.