Salon lukion aikuislinja

Salon lukion aikuislinja

Kaksoistutkinto ylioppilaat 2014 DSCF0651a (2).jpg

Salon lukion aikuislinja tarjoaa Salon seutukunnan asukkaille väylän joustavaan, laadukkaaseen ja päämäärätietoiseen opiskeluun.

Salon lukion aikuislinjalla on mahdollisuus suorittaa lukion kurssit ja saada lukion päättötodistus. Voit kirjoittaa ylioppilaaksi joko lukion oppimäärän ja ammatillisen tutkinnon pohjalta. Voit myös jatkaa kesken jääneitä opintojasi tai opiskella yksittäisiä aineita ja osallistua niissä ylioppilaskirjoituksiin. Opiskelu on joustavaa. Yksilölliset tarpeet ja tilanteet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan.

Aikuislinjan opetus järjestetään aikuisille tarkoitettujen opetussuunnitelmien mukaisesti. Laadimme opiskelijoillemme joustavat henkilökohtaiset opintopolut. Koko lukion oppimäärää suorittavaksi ottaminen edellyttää pääsääntöisesti 18 vuoden ikää. Salon lukion aikuislinjalta ylioppilaaksi kirjoittanut voi hakeutua jatko-opintoihin samalla tavalla kuin päivälukioista kirjoittaneet ylioppilaat. Aikuislinjan opintojen on tarkoitus auttaa ja tukea sinua kohti tulevaisuuden tavoitteitasi ja unelmiasi. 


Otamme lukuvuoden aikana jatkuvasti uusia opiskelijoita.

Tervetuloa opiskelemaan !Carpe Diem. Tartu hetkeen ja aloita itsesi kehittäminen.

Löydät meidät myös Facebookista.