Gotlanti 8.-12.5.2018

Onsdag den 9 maj

Vi hade en trevlig dag i Visby. Vi fick en lista där det stod många sevärdheter som vi skulle se och ta bilder om. Vi hade hela dagen tid att gå runt i staden och uppleva de små pittoreska gatorna i Visby gamla stan. Det coolaste var, enligt jag, att få intervjua ett pensionärpar som bor i Visby.
~Niklas

Dagen var jättesolig och varm. Vi åt lunch efrer många sevärdheter och utsikten var fina där över alla hus. Efter lunch besökte vi Gotländska museet. På museet lärde vi oss mycket om Gotlands historia. Vi också gick till Glassmagasinet och åt jättegoda glassportioner. På kvällen såg vi solnedgången. 
~Salla, Veera och Anni

Det var en het dag med mycket gående, men de var ändå roligt. Vi var på Gotlands museet och på många platser t. ex. Almedalsparken, gamla stadsmuren och Glassmagasinet
-Emil

I Onsdag hade vi Visby-dag. Vi luffade inne Visbys mur. Vi följade från karta vart vill vi gå. Visby är jättevacker och alla platser var så stiliga. Vädret var häftigt, men kanske för varmt. Jag gillade Gotlands museet men min favorit plats var Visby domkyrka.
-Olga

Det var jättetrevligt i Visby. Vi såg många sevärdheter och dagen var solig. Staden är gammal och jättevacker. Vi var i Glassmagasinet och det finns många smakalternativ där.
-Renja

Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti