LIIKUNTAHAASTE

Liikuntahaaste


mehukatti kuva.png

Liikuntahaaste

Merkitse tähän liikuntapäiväkirjaan kahden viikon ajan, miten, milloin, kenen kanssa ja kuinka kauan liikuit. Päiväkirjan täyttämisen saa aloittaa vaikka heti, mutta kahden viikon jakson tulee olla tehtynä viim. 6.5.

Aina kun teet yli 15 minuuttia kestävän liikuntahetken, lisää se päiväkirjaan. Voit tehdä yhden pidemmän suorituksen tai koota liikuntahetkiä pitkin päivää pienemmistä paloista. Laske päivän päätteeksi yhteen päivän liikuntasuorituksien kesto. Ota tavoitteeksi 1,5-2 tuntia päivässä, mikä on alakoululaisen päivittäisen liikuntasuosituksen verran. Lisää päiväkirjaan myös kuvat säätilasta ja tunnelmasta.

Voit mielellään esittää liikuntapäiväkirjasi kotiväelle ja ennen palautusta opelle ottaa kuittauksen kotoa. Neloset palauttavat Merjalle, vitoset ja kutoset JP:lle sähköpostiin, Teamsiin , what’s appiin tai täytetyn vihon nouto/palautuspisteeseen koulun sadekatokseen. Muut luokat omalle opelle.

Liikuntapäiväkirjan tärkein tavoite on, että saat hyvää oloa itsellesi. Lisäksi päiväkirjaa käytetään osaperusteena etäkoulun liikuntatuntien suorittamisesta. Kun kahden viikon päiväkirjajakso on ohi, saat tehtävän, jossa arvioit omia liikuntatottumuksiasi. Siitä saat ohjeita toukokuun alussa.

Pyri liikkumaan monipuolisesti. Kannattaa tutustua alla olevaan suositukseen alakoululaisten liikkumisesta.

Arvomme kaikkien liikkujien kesken kannustuspalkintoja. Terveisin liikkaopet!

puolitoista h.png

päiväkirja.png

 

Liitteet:

liikkahaaste tulostettavaksi