eSports - elektroninen urheilu

eSports - elektroninen urheilu

Urheiluvalmennuksen painotuslinjan uutena lajina aloitettiin syksyllä 2018 elektronisen urheilun valmennus. Katso tästä lisää!

Linjalle otetaan enintään 12 valmennettavaa. Pelivalmennusta on lukion aikana yhteensä 6 kurssia. Lisäksi elektronisen urheilun opiskelijat voivat valita lajiharjoittelua tukevia urheiluvalmennuslajien yhteisiä fysiikka- ja mentaalivalmennuksen kursseja ja koulun ulkopuolella suoritettavia hyväksi luettavia kursseja yhteensä 6 kurssia.

Valmennusohjelman peli- ja tasopainotukset päätetään lopullisesti, kun opiskelijavalinnat on tehty. Ohjelmassa on valittavien opiskelijoiden pelaajaprofiilien mukaisesti todennäköisesti CS:GO ja muut yleisimmät eSports-pelit (Dota, LOL), joissa lukion joukkueet pelaavat kisoja ja mahdollisesti suunnitteilla olevaa oppilaitossarjaa.

Pelivalmennusta varten koulussa on valmennusluokka ja pelitaktiikan harjoitustila. Jälkipelit tiimit voivat pelata oppilaskunnan yhteisellä klubilla. Koulu huolehtii perustason pelikoneiden hankinnasta. Voit halutessasi tuoda myös oman koneesi mukanasi.

eSports-linjalle haetaan yhteisvalinnassa. Valitse yhteisvalinnassa Ruoveden lukion urheiluvalmennuksen painotuslinja ja lähetä koululle suoraan hakulomake, jonka perusteella kutsumme hakijat pääsykoehaastatteluun. Keskiarvoraja urheiluvalmennuslinjalle on 7.0.

Urheiluvalmennuksen opiskelijoille on varattu koulun läheltä edullisia vuokra-asuntoja. Asumisen tukihenkilö on yhteinen ratsastuslinjan kanssa.

Hakulomake julkistetaan ennen yhteisvalinnan alkamista.

eSports-linjaan ja Ruoveden lukioon voit tulla tutustumaan ke 28.11.2018 klo 12-15.
Voit myös soittaa (puh. 0447871408) tai lähettää sähköpostia (mirkka.nieminen-hirvela@sasky.fi) opolle ja sopia oman aikasi.