Koti ja koulu

KIILAN KOULU JA KOTI -YHDISTYS

Kiilan koulu- ja kotiyhdistys on toiminut jo vuodesta 1983. Tänä vuonna yhdistys sai syyskokouksessa uuden puheenjohtajan, kun pitkäaikainen puheenjohtajamme siirtyi sivuun hallituksesta. Hallitukseen saatiin myös useampi uusi jäsen, joka on ilahduttavaa ja takaa yhdistyksen toiminnan tulevinakin vuosina

Yhdistys saa varoja pääasiassa tapahtumista joita se järjestää, mahdollisista avustuksista sekä vapaaehtoisista kannatusjäsenmaksuista.

Kannatusjäsenmaksu kaudelle 2016-2017 on 10€. Maksun voi maksaa yhdistyksen tilille Osuuspankki Raasepori: FI50 5549 0420 0447 00.

Yhdistys kiittää kaikkia kannatusjäsenmaksun maksaneita!

Toimintakauden 2016-2017 hallitus on seuraavanlainen:

Elina Vuoriniemi puheenjohtaja

Sari Hiltunen varapuheenjohtaja

Kaisa Kosunen sihteeri

Tiia Virkamäki rahastonhoitaja

Katriina Asikainen jäsen

Heidi Mutka jäsen

Laura Frosterus jäsen

Timo Frosterus jäsen

Mia Komppa jäsen

Päivi Peltola opettajajäsen

Kirsi Kontiainen opettajajäsen

Jaana Koskisalo varajäsen

Minna Uusitalo varajäsen

Koulu- ja kotiyhdistys toimii vanhempien ja koulun välisenä keskustelufoorumina. Yhdistys tukee koulua erilaisissa hankinnoissa ja osallistuu kerhotoiminnan, luentojen ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Yhdistys on mukana esimerkiksi syysmarkkinoiden järjestämisessä sekä elokuva- tai teatteripäivän järjestämisessä. Yhdistys järjestää vuosittain perinteisen joulukorttiaskartelun. Tänä vuonna joulukorttiaskartelu on 22.11.2016. Tästä tulee vielä tiedote Wilmaan lähempänä tapahtumaa.

Keväisin yhdistys osallistuu kannustusstipendien rahoittamiseen.

Lisätietoja yhdistyksestä löytyy Facebook-sivulta: Kiilan Koulu ja Kotiyhdistys.

Lisäksi ilmoituksia tapahtumista ja syyskokouskutsu tulevat myös Wilmaan.

Puheenjohtaja esittäytyy

Olen ollut mukana koulu- ja kotiyhdistyksessä viime toimintakaudesta alkaen. Ensimmäisen kauteni toimin sihteerinä ja nyt otin puheenjohtajan tehtävän vastaan. Kiilan koulussa lapsiani on ollut jo kuuden vuoden ajan ja vielä on muutama vuosi edessä.

Hallitus jatkaa toimintaansa aiempien vuosien tapaan osallistumalla tapahtumien järjestämiseen ja koulun toiminnan tukemiseen. Olemme kuitenkin avoimia uusille ehdotuksille ja ideoille. Lisäksi apukäsiä kaivataan aina esimerkiksi syysmarkkinoiden järjestämisessä. Kaikki ovat ehdottoman tervetulleita avuksi ja mukaan kaikkiin järjestämiimme tapahtumiin.

Yhteyden minuun saa sähköpostilla ellu.vuoriniemi@gmail.com

Syksyisin terveisin,

Elina Vuoriniemi, puheenjohtaja

Kiilan koulu- ja kotiyhdistys