Varhaiskasvatuspaikan hakeminen

Varhaiskasvatuspaikan hakeminen

KidsVarhaiskasvatuspaikkoja haetaan ns. jatkuvan haun periaatteella. Määräaika hakemuksen jättämiselle riippuu perusteesta, jolla hoitopaikkaa haetaan. Pääsääntöisesti hakemus tulee tehdä neljä (4) kuukautta ennen kuin lapsi tarvitsee hoitopaikan.

Mikäli hoidon alkamisajankohta ei ole ennakoitavissa ja hoitopaikan tarve johtuu työllistymisestä, opiskelusta tai koulutuksesta, hoitopaikkaa on haettava niin pian kuin tarpeen alkamisajankohta on tiedossa, kuitenkin vähintään kaksi (2) viikkoa ennen hoidon tarpeen alkamista.

Raahen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa voit asioida sähköisesti. Toivomus on, että vanhemmat käyttäisivät tätä mahdollisuutta. Sähköiseen asiointiin kirjaudutaan lapsen vanhemman verkkopankkitunnuksella. Sen kautta voi hakea hoitopaikkaa varhaiskasvatukseen, laskea varhaiskasvatuksen asiakasmaksun, ilmoittautua esiopetukseen sekä ilmoittaa lapsen hoitoajat. Jokaisesta hoitopaikkaa hakevasta lapsesta täytetään oma sähköinen hakemus!

Mikäli hakemuksen lähettämisessä tulee virheilmoitus, olkaa hyvä ja ilmoittakaa siitä toimistosihteerille: Auli Pehkonen, puh. 040 830 3019 tai Outi Laukkanen, puh. 040 830 3017
sähköposti muotoa etunimi.sukunimi(at)raahe.fi.

Mikäli hakemuksen jättäminen epäonnistuu, on liitteenä lomake, jonka voi täyttää ja palauttaa päivähoitotoimistoon:
Päivähoitohakemus