Pattasten päiväkoti

PATTASTEN PÄIVÄKOTI

talon kuvat 007.jpg

Pattasten päiväkoti sijaitsee Raahessa Pattijoen kaupunginosassa. Päiväkotimme on rakennettu vuonna 1981 ja se sai uuden ilmeen vuonna 2003-2004 tehdyssä remontissa. Päiväkodin laaja piha-alue mahdollistaa lasten monipuolisen leikin ja liikkumisen.

Päiväkotimme keskeinen sijainti tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen ja vaihtelevaan toimintaan. Lähellä ovat Pattijoen urheilupuisto; urheilu- ja luistelukenttä, pesäpallokentät, hiihtoladut, kirjasto, kirkko sekä metsäalue. Kävelymatkan päässä sijaitsevan Pattasten koulun liikuntasalia käytämme kerran viikossa sisäliikuntajaksolla. Lähiympäristön tarjoamat mahdollisuudet tulevat lapsille tutuiksi ja turvallisiksi käyttää. Osallistumme myös kaupungin tarjoamiin, lapsille suunnattuihin kulttuuri- ja muihin tapahtumiin.

Pattasten päiväkodin toiminta-ajatus:
Toimimme vanhempien kasvatuskumppaneina lapsen varhaislapsuudessa. Järjestämme lapsille mielekästä ja tavoitteellista toimintaa lämpimässä, kannustavassa, turvallisessa ja kiireettömässä ilmapiirissä. Päiviämme rikastuttaa myös leppoisa ja iloinen huumori.