PATTASTEN PÄIVÄKOTI, LYBECKERINPUISTO

Pattasten päiväkoti

Pattasten päiväkoti sijaitsee tällä hetkellä väistötiloissa Vihastenkarinkadulla Raahen keskustassa Hoivatilat Oy:n omistamassa vastavalmistuneessa kiinteistössä. Uusi Pattasten päiväkoti valmistuu kesällä 2020 entiselle paikalleen Pattijoelle.

Tällä hetkellä meillä on käytössämme valoisat, uudet sisätilat sekä laaja piha-alue, joka mahdollistaa lasten monipuolisen leikin ja liikkumisen. Päiväkotimme sijainti tarjoaa vaihtelevan oppimisympäristön. Lähellä ovat kirjasto, hiihtoladut, luistelukenttä, museot, ranta-alue ja metsiköt. Kävelymatkan päässä sijaitsevan keskuskoulun liikuntasalia käytämme kerran viikossa sisäliikuntajaksolla. Osallistumme myös aktiivisesti kaupungin tarjoamiin lapsille suunnattuihin konsertti- ja teatteritapahtumiin.

Pattasten päiväkodin toiminta-ajatus:
Toimimme vanhempien kasvatuskumppaneina lapsen varhaislapsuudessa. Järjestämme lapsille mielekästä ja tavoitteellista varhaiskasvatusta ja esiopetusta lämpimässä, kannustavassa, turvallisessa ja kiireettömässä ilmapiirissä. Päiviämme rikastuttaa myös leppoisa ja iloinen huumori.