Avoin päiväkoti / Leikkitoiminta

Avoin päiväkoti / Leikkitoiminta

Leikkitoiminta on osa raahelaista päivähoitoa, jonka palvelut ovat kaikkien raahelaisten käytettävissä. Toimipiste sijaitsee Ollinsaaressa.Leikki

Leikkitoiminta tarjoaa varhaiskasvatustoimintaa alle kouluikäisille lapsille. Pääasiallisin toimintamuoto on leikki, jossa kehittyvät monet taidot ja oppimisvalmiudet, esim. yhteistoiminta.

Leikkitoiminta toimii myös kohtaamispaikkana perheille; joka viikko avointen ovien tapahtumassa kaiken ikäisten lasten vanhemmilla on mahdollisuus tutustua toisiinsa ja irrottautua arjesta. Myös muut kuin leikkitoiminnan lapset ja vanhemmat ovat tervetulleita. Perjantai-aamuisin on avoin toiminta lapsille ja vanhemmille.

Oppimista tapahtuu kaiken aikaa.
Laulussa, leikissä nauru raikaa.
Kaikkea opimme tekemisen kautta.
Elämään siitä tulee kestävä lautta.

3-5-vuotiaat:
Mustikat: tiistai ja torstai klo 9 - 11
Vadelmat: tiistai ja torstai klo 12 - 14
Puolukat: keskiviikko ja perjantai klo 12 - 14

Avoimet ovet:
perjantaisin klo 9 - 11, jolloin tervetulleita ovat vanhemmat ja lapset sekä perhepäivähoitajat ja päivähoitolapset

Metsämansikat:
Ulkokerho Metsämansikat kokoontuu keskiviikkoisin klo 9-11 Pattijoella. Kerho on suunnattu 4-5-vuotiaille lapsille ja ensisijaisesti niille joilla ei vielä ole muuta hoito- tai kerhopaikkaa.

Kerhossa mm. retkeilemme metsässä, leikimme ulkoleikkejä ja liikumme Pattasten liikuntapuistossa. Syömme joka kerta myös kotoa tuodut pienet eväät. Kerho on osa avointa varhaiskasvatusta ja sen vetäjänä toimii lastentarhanopettaja Maiju. Kokoontumispaikkana on Pattijoen Pappilan parkkipaikka (Koulutie 8), josta jatkamme matkaa lähiympäristöön.

Leikkitoiminnasta ja ulkokerhosta peritään 40 € / lapsi / lukukausi.
Avoimiin oviin osallistuminen on maksutonta.

Hakemus Ollinsaaren leikkitoimintaan