Salamat

Kevättervehdys Vanhemmat!


 

Ensi viikolla (vko16)

Tiistaina Poutapilvet tutustuvat esikouluun. Lähdemme päiväkodilta klo 9.

Keskiviikkona vietämme tärkeän ihmisen päivää klo 9-10.30.

Torstaina hammashoitaja tulee vierailemaan ryhmäämme klo 10.

 

Viikolla 17

Keskiviikkona satuhetki kirjastolla klo 10.

Torstaina pikkukirkko klo 9.

Perjantaina Poutapilvet osallistuvat veteraaninpäivän seppeleen laskuun klo 10.

Viikon teemapäivät

Maanantai: Retki-/leikkipäivä

Tiistai: Kädentaidot

Keskiviikko: Musiikkituokio

Torstai: Liikumme nuorisoseuralla tai luonnossa

Perjantai: Projektipäivä lasten ideoiden pohjalta (elo-syyskuussa merirosvoteema). Perjantaisin on myös lelupäivä.Suomi 100-vuotta juhla

Olemme aloittaneet valmistautumisen meidän Suomi 100- vuotta juhliin.
Juhlat pidetään tiistaina 28.11. klo 18 Nuorisoseuralla. Kutsut ovat jokaisen lapsen perheelle annettu (löytyy lokerosta), ilmoittautuminen 21.11. mennessä.

Jännittävä retki

Monen viikon odotus palkittiin kun pääsimme päiväkävelylle apteekin järjestämään Halloween tapahtumaan. Siellä herkuteltiin, ongittiin ja kuultiin neuvoja flunssan välttämiseksi Ville Virukselta.

Syksyisiä touhuja

Viikko 38
Maanantain metsäretki oli mieluisan touhukas kaikille. Kuvassa metsäretkellä sommiteltu taideteos maahan. Mustikoita löytyi syötäväksi ja jo valmiiksi aloitettuja majoja leikittäväksi. Oli mukavaa, ensi maanantaina uusiksi!
Viikon askartelu oli omenat ja musiikkituokiolla jatkettiin syyslaulujen ja -soittojen parissa.

Viikko 39
Olimme metsäretkellä maanantaina , tiistaina "painettiin" lehdet kankaaseen lehtivihreän avulla vasaralla naputtaen. Metsämörri kävi torstaina päiväkodilla ja liikuntatuokiolla jatkettiin metsämörrin seikkailuja salissa vanteiden, hernepussien, pallojen ja tuolitunelin kera.

Viikko 37

Kävimme retkellä museossa. Siellä tutkimme mm. vanhoja puuastioita ja kapustoja. Mieleenpainuvin esine taisi lapsista olla vanha potta. Musiikkituokiolla laulettiin ja leikittiin syyslaulujen parissa. Tutustuimme viisikieliseen kanteleeseen ja lapset saivat säestää sadelaulua kellopelillä. Kädentaitopäivänä maalasimme lehtiä ja painoimme niillä "taulun". Liikuntapäivänä touhuttiin nuorisoseuralla mm. hernepussien ja pallojen kera.

Rauhallisia ruokailutapoja olemme harjoitelleet viikon aikana menestyksellisesti.