Vuorohoito

Vuorohoito

Koko kaupungin yö- ja viikonloppuhoitoa tarvitsevien lasten varhaiskasvatus ja vuorohoito järjestetään keskitetysti Kirkkokadun päiväkodissa.

Vuororyhmä Kauppurit on 2-3 -vuotiaiden lasten kotiryhmä. Lisäksi Kauppureissa hoidetaan lapsen oman kotiryhmän sulkemisen jälkeen kaikki päiväkodin vuorohoitoa tarvitsevat lapset. Lasten hoitoaikojen muutokset ilmoitetaan suoraan Kauppureiden ryhmään.

Ryhmän lasten määrä riippuu hoidon tarpeesta, ryhmäkoko vaihtelee siis päivittäin. Ryhmä on avoinna vanhempien työstä tai opinnoista johtuen tarpeen mukaan. Sähköisesti varattujen hoitoaikojen perusteella tilataan ruoat lapsille sekä laaditaan henkilökunnan työvuorolistat. Sen vuoksi on tärkeää, että toimitatte lasten hoitoajat kolmeksi viikoksi eteenpäin heti, kun se on mahdollista, kuitenkin viimeistään hoitoaikojen ilmoittamisajankohtien mukaan. Vanhempien työvuorojen äkillisesti muuttuessa tai hoidon varauksen puuttuessa hoitoa ei voida välttämättä taata. Hoitoaikojen muutokset tulee ilmoittaa viipymättä ryhmään.