Esiopetukseen ilmoittautuminen

Esiopetukseen ilmoittautuminen

Lukuvuonna 2018 - 2019 esiopetuspaikkoja on haettavana koko- ja osapäiväryhmissä Antinkankaan/nyk. Vihastenkarin, Kirkkokadun, Kummatin, Ollinsaaren, Pattasten, Satulehdon ja Saloisten päiväkodeissa sekä Antinkankaan, Koivuluodon/Ollinsaaren toimipisteen, Haapajoen, Olkijoen,Tikkalan, Vihannin Kirkonkylän ja Lampinsaaren -kouluissa. Pietarinpolun esiopetusryhmään hakevat hakevat Satulehdon päiväkotiin ja merkitsevät lisätietoihin Pietarinpolun esiopetus.

Vihastenkarin päiväkoti muuttaa uuteen Antinkankaan monitoimikeskukseen ja päiväkodin nimeksi tulee Antinkankaan päiväkoti. Vihastenkarin päiväkotiin jo hakeneiden ei tarvitse tehdä uutta hakemusta.

Ulkoilmaeskari –kokeilu aloittaa Kirkkokadun päiväkodissa muiden esiopetusryhmien rinnalla. Tähän esiopetusryhmään haetaan hakemalla Kirkkokadun päiväkodin esiopetukseen ja lisätietoihin merkitään Ulkoilmaeskari.

Tarvittaessa kaupunki ostaa esiopetuspalveluja myös yksityisiltä palvelujen tuottajilta, Montessoripäiväkoti Pikkupietarilta, Luontopäiväkoti Timoteilta ja päiväkoti VilliVekaralta.

Lukuvuonna 2018 - 2019 järjestettävään esiopetukseen haetaan sähköisesti ajalla 24.1. - 4.2.2018.

Palveluun kirjaudutaan lapsen vanhemman verkkopankkitunnuksella.

Jos ei ole käytössä pankkitunnuksia voi täyttää lomakkeen:

Lomakkeet voi tulostaa ja skannata, tallentaa ja lähettää liitetiedostona ja mahdolliset ilmoitukset virhetilanteista:

Päivähoitotoimisto
Rantakatu 5 D
Brain Center 1 krs.
PL 62
92101 Raahe

Outi Laukkanen, puh. 040 830 3017 ja Auli Pehkonen puh. 040 830 3019
etunimi.sukunimi(at)raahe.fi

Ilmoittautumisen jälkeen esiopetuksen järjestäjä päättää lapsen esiopetuspaikasta, mutta vanhempien toivomukset otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon. Lähetämme päätöksen esiopetuspaikasta 13.4.2018 mennessä.