Merikadun koulu

Tervetuloa meille!

Merikadun koulussa toimii vuosiluokat 7 - 9. Oppilaita on noin 270 ja henkilökuntaa noin 35. Meillä on myös JOPO (joustava perusopetusluokka) ja kaksi erityisluokkaa. Syksyllä 2017 lähdimme mukaan syväoppimisen NPDL-ohjelmaan, jonka tarkoituksena on kehittää koulua niin, että oppilaat oppivat tiedon lisäksi taitoja, joita he tulevat tarvitsemaan tulevaisuudessakin. Taitojen lisäksi koulussamme painottuvat musiikki (musiikkiluokat 7-9), kulttuuri ja globaalikasvatus. 

Olemme ylpeästi Unicefin yhteistyökoulu ja kansainvälinen toimintamme on vireää. Miilukangas OY:n kanssa teemme jo 13. vuotta yhteistyötä monessa oppiaineessa ja uusia tuulia on suunnitteilla. Koulussamme toimii aktiiviset opettajatiimit, jotka yhdessä oppilaiden kanssa huolehtivat monenlaista toimintaa ja hyvinvointia koulun painotusten suuntaisesti.

Syksystä 2016 lähtien olemme toimineet saman katon alla Raahen lukion kanssa. Uusi lisäsiipi otettiin käyttöön elokuussa 2016.

Kummankin koulun kanslian löydät 2. kerroksesta (pääovista sisään ja portaat ylös, portaista vasen ovi).
Kuraattorin ja terveydenhoitajan tilat sijaitsevat uuden siiven 1. kerroksessa.

Lions Club Raahe/Fantti lahjoitus

Koulumme sai huikean lahjoituksen LC Raahe/Fantilta! Nöyrimmät kiitokset tästä -oppilaat ovat todella ilahtuneita lahjoituksen sisällöstä! Pelejä ja kahvinkeitintä tullaan hyödyntämään kasvatusohjaajan luokassa sekä mahdollisuuksien mukaan myös oppitunneillakin.