0-Eskari

Elämää esikoulussa 2018-2019

Syksyn harmautta

Niin se vain on syksy jo pitkällä ennen kuin sain ensimmäisen kommenttina tänne blogiin. Tavallisesti tähän aikaan voisi sanoa että talvi on pitkällä, mutta poikkeuksellinen lämpöaalto on sulattanut maat ja asettanut harmaat rätit taivaalle ikuisuudelta tuntuvaksi ajaksi. Kuin loputon hämäryys olisi vallannut maan.

Eskarin puuhia se ei kuitenkaan ole haitannut. Syksyn aikana olemme löytäneet omat rutiinimme ja päivät soljuvat iloiseen tahtiin. Ryhmämme on reilu ja reipas, toiset huomioonottavia lapsia täynnä. 

Apilatien hahmot ovat tulleet tutuiksi, kirjaimiin ja numeroihin on alettu tutustua viikoittain. Metsässä möngitään aina tiistaisin, salissa jumpataan viikottain. Kädentaitoja on harjoiteltu monipuolisesti ja laulujakin lurauteltu välillä. Välillä on juhlittu niin syysloman alkua kuin Halloweeniakin. Ryhmätaitoja harjoitellaan päivittäin kuten myös toisten auttamista. Meillä on vain kolme yhdessä sovittua sääntöä: 1. Autan toisia, 2. Otan mukaan leikkiin ja 3. Kohtelen toisia hyvin. Näillä on pärjätty ja ne ovat toimineet hyvin. 

Tästä on mukava jatkaa kohti joulua, jokohan tontut kurkkivat ikkunoiden takana?

TV. Kirsi-ope