OPISKELU MEILLÄ

Opiskelu meillä

Posion lukio on vahva yleislukio. Saat hyvän yleissivistyksen ja pohjan jatko-opintoihin. Lisäksi sinulla on erityinen mahdollisuus opiskella keramiikka- ja liikuntapainotteisesti.

IMGP0462.JPG

Keramiikkapainotteinen

Posion lukiossa voi kuvataiteen opiskelun lisäksi opiskella keramiikan opintoja. Kolmen vuoden aikana opiskelija voi valita useita keramiikkakursseja. Tarjolla on kymmenen erilaista kurssia. Kursseilla oppii ideoimaan, kokeilemaan, suunnittelemaan ja lopulta toteuttamaan valmiin keraamisen tuotteen. Koulussamme on erinomaiset mahdollisuudet harjannuttaa kättentaitoja ja taiteellista näkemystä. Opintojen loppusuoralla 3. vuosikurssilla opiskelija voi tehdä kuvataiteesta lukiodiplomin ja hyvin usein sen voi tehdä myös kolmiulotteisesti savesta.

Liikuntapainotteinen

Posion lukiossa sinulla on mahdollisuus yhdistää lukio-opinnot sekä kilpaurheilu ja harjoittelu. Liikuntakursseja voi suorittaa kaiken kaikkiaan kahden pakollisen lisäksi viisitoista. Erinomainen urheilukenttä, hieno jäähalli ja kilpahiihtoladut ovat aivan koulun vieressä ja käytettävissä.

Kotoisa

Posion lukiossa opiskelet pienissä ryhmissä osaavien opettajien johdolla.
Saat yksilöllistä ohjausta opinto-ohjelman laatimiseen, tulevaisuuden suunnitteluun sekä opiskelussa eteen tuleviin ongelmiin.

Moderni

Posion lukiossa käytetään tietotekniikkaa opiskelun apuna ja valmistaudutaan huolella sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin.