Kuvia toiminnastamme

2015 toimintaa

Kevätnäyttely 2015

HOLVIssa pidetty kevätnäyttely ajoittui Eduskuntavaalien aikaan ja oli avoinna tavallista pidempään, 10.-19.4.2015. Näyttelyn yhteydessä oli muutakin toimintaa; Asahia, näyte syksyn uudesta kehonhallintakurssista, kantritanssi-, senioritanssi ja lavatanssikurssit pitivät HOLVIssa viimeisen kurssitapaamisen ja mukaan tanssimaan sai liittyä näyttelyvieraatkin. Kuvia kevätnäyttelystä.

Kunnan toiminnoissa mukana

Kymppipolulla

Posion kunnan eri toimintayksiköt kutsuvat vuosittain vieraakseen tietyn ikäluokan lapset vanhempineen. Kansalaisopisto ja Posion vapaa-aikatoimi järjestävät tapahtuman yhdessä. Vapaa-aikasihteeri Allan Maaninka ja Posion Kalamiehet ry:n puheenjohtaja Jouko Kallunki organisoivat alkukesällä 2014 ja 2015 vierastilaisuuden Patolammin laavulle. Kuvia 2014 ja 2015 illoista.

2014 toimintaa

Naisten humputtelupäivä

Marraskuun 8. päivänä 2014 kerääntyi peruskoululle runsaat 20 näytteilleasettajaa tavaroineen - vaatteita, asusteita, koruja, kirjoja, tauluja, kosmetiikkaa, hierontaa yms. Neljän tunnin ajan kauppa kävi ja välillä oli tarjolla ohjelmaakin - laulua, Asahia, korkkarijuoksukilpailu ja muotinäytös, mikä kruunasi päivän. Kuvia humputtelupäivästä.

Vuonna 2015 humputellaan lauantaina 14.11.

Runopolulla Liisa Huovisen käsityöpiirien töitä

Valkaman rannassa olevan runopolun varrella oleviin puihin oli kiinnitetty kesällä 2014 kulkijoiden iloksi monenlaisia käsityötuotteita. Tuotteet olivat peräisin Liisa Huovisen käsityöpiireistä. Kuvia puiden kaunistuksista. Runopolun tauluissa oli kovakoosteet jokaisen sivukylän käsityöpiirien toiminnasta lukuvuonna 2014-2015. ISOTAULU.pdf. ​

Kuloharju.pdf​, Kynsilä.pdf, Lohiranta.pdf, Mourujarvi.pdf, Mäntyjärvi.pdf, Peräposio.pdf
ja opastusta runopolulle ISOTAULU.pdfKuvat: Riitta Hakulinen

Mökkiläisiä tapaamassa

Kiersimme YHTEYS - Yhdessä tekemisen yhteisöt -hankkeen (ESR) kanssa mökkiläisiä ja turisteja tapaamassa viikon verran Posion sivukylillä ja Muikkumarkkinoilla. Saimme mukavan listan mökkiläisten palautetta ja kehittämisideoita kunnan, kirjaston ja kansalaisopiston toimintaan. Kuvia mökkiäiskierrokselta.