Ylä-Haikkoon päiväkoti, Porvoo

TÄRKEÄÄ JA KIIREELLISTÄ ASIAA DAISYSTA !!!!!

 

Ilmoita lapsesi lomat ja kesäajan hoidon tarve Porvoon DaisyNet-palvelussa 30.4.2019 mennessä

Kesäajan poissaolon ja hoidon tarpeen ilmoittaminen

Ilmoita lapsesi kesäajan poissaolot ja päivystysajan hoidon tarve 30.4.2019 mennessä Daisy Net -palvelussa osoitteessa https://porvoo.daisynet.fi

Kesällä supistettua toimintaa 1.6. – 31.7.2019 Kesäaikana toisiaan lähellä sijaitsevat kunnalliset päiväkodit yhdistävät toimintaansa. Esiopetusta ja kerhotoimintaa ei järjestetä kesäaikana. Perhepäivähoidossa toiminta on supistettua hoitajien lomien vuoksi. Yksityiset palveluntuottajat tiedottavat asiakasperheitään yksikkönsä aukiolopoikkeuksista.

Kesäpäivystys 24.6. - 31.7.2019 (kunnallinen varhaiskasvatus)

Päivystysaikana päiväkotien palveluja tarjotaan vain niitä todella tarvitseville, eli päivystysaikana työskentelevien tai päätoimisesti opiskelevien huoltajien lapsille. Jos lapsesi tarvitsee päivystysaikana hoitoa, tee hoitovaraukset DaisyNetin varauskalenteriin 30.4.2019 mennessä. Määräajan umpeuduttua uusia varauksia päivystysajalle ei voi enää tehdä.

Jos et vielä tiedä tarkasti mihin kellonaikaan lapsesi tarvitsee päivystysajan hoitoa, laita oletusajaksi klo 10 - 14. Näitä hoitoaikavarauksia voit tarkentaa myöhemmin normaalin lukitusajan (edellisen viikon maanantai klo 10.00) puitteissa. Varatun hoitopäivän voi muuttaa myös poissa- tai sairaspäiväksi, mutta laskutuksessa huomioidaan tekemäsi alkuperäisen varauksen mukaiset tunnit.

Mikäli alkuperäinen 30.4 mennessä ilmoittamasi varaus pitäisi vaihtaa poissaoloksi työvuoroissa tapahtuneen muutoksen johdosta, keskustele asiasta päiväkodin esimiehen kanssa.

Saat tiedon lapsesi kesäpäivystystalosta ja tutustumisajankohdasta kesäkuun alussa.

 

 

 

Tervetuloa Ylä-Haikkoon päiväkotiin

Ylä-Haikkoon päiväkoti on suomenkielinen päiväkoti, jossa tarjotaan varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille.
Esiopetus järjestetään Tolkkisten koululla. 
Olemme säännöllisesti avoinna arkisin klo 6.30 - 17.00, tarvittaessa olemme avoinna klo 6:00 - 18:00.
Varhaiskasvatustarve ennen klo 6:30 ja klo 17:00 jälkeen tulee ilmoittaa ryhmän henkilökunnalle edeltävän viikon maanantaina. 

 
Ylä-Haikkoon päiväkoti
Marjamäenkatu 4 
06400 PORVOO 

Tolkkisten koulu
Vallitie 4 
06750 TOLKKINEN

Päiväkodinjohtaja
Minna Lakso-Pakkala
minna.lakso-pakkala@porvoo.fi
040 593 3811

Varajohtaja
Heidi Peltola